anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau sa comand un telefon cu abonament online

Denisdnss
Începător
Am nevoi de ajutor, am nevoie de un angajat Orange
3 Răspunsuri 3

svetalex
Senior certificat
Salut! În comunitatea Orange nu poți intra în legătură cu un reprezentant Orange. Trimite un mesaj pe site-ul Orange alegând una din modalitățile existente în secțiunea Contact https://www.orange.ro/contact/. Cred că cel mai facil este să trimiți un mesaj prin Djingo sau să apelezi 300 - Serviciul Clienţi https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-contactez-serviciul-clieni-187 Dacă ne ajuți cu mai multe detalii legate de situația pe care o întâmpini, te putem ajuta cu o recomandare 🙂

FLo1
#StarMember
@svetalex: Și Comunitatea Orange este tot o modalitate de contact existentă în secțiunea Contact https://www.orange.ro/contact/. Dar tu făceai referire doar la restul posibilităților. Și nu uita: moderatorii Comunității sunt ai Orange, nu sunt străini.

DanielaH
Moderator
@Denisdnss, bun venit în Comunitate! Vrei să achiziționezi un telefon la prelungire de abonament sau cu un abonament nou? La ce telefon te-ai gândit? Ai încercat să faci o simulare de achiziție din magazinul online fiind logat în contul tău My Orange? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.