Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Premii cu livrare la Pinata Party Campania I

Azi am facut un update al aplicatiei My Orange si am reusit sa revendic unul dintre premiile cu livrare, pentru ca aveam suficiente puncte.
Dupa ce revendici premiul, primesti un cod pe email. Dar cand incerc sa introduc acel cod in aplicatie, se inchide aplicatia. Premiul e valabil doar 24 ore. Daca nu se rezolva problema in 24 ore - papa premiu, ca deja e stocul epuizat.
Am incercat de pe 2 telefoane diferite cu acelasi rezultat.
Oare a mai patit cineva asa ceva?

Răspunsuri

Pagina 6 din 6

O sa se rezolve.
Am 3 din 3 reclamatii castigate cu Orange si la toate 3 am fost ok desi puteam sa fiu naspa cu ei.
Consider ca aceasta piniata party a fost/este o bataie de joc.
Nu este normal ca cineva sa castige 5 premii iar altii nici macar unul.
Decat daca este vreun prieten la Orange care il ajuta ☺️.

@Gabystone mi-au prelungit termenul cu inca 15 zile...deci nu stiu ce sa zic...eu inca astept sa bage troller-ul de cabina, ca na, doar 2000 de puncte am din octombrie...asta e, vedem daca-l prind azi, desi nu prea imi fac mari sperante...

Am vrut sa prind troller-ul azi , s-a dat intr-o secunda..Bataie de joc. Am prins totusi bateria externa...Asta e, neserioasa compania asta

Nu mai băgați vrajeala ca nu se vad pe stoc. Ele se vad, dar trebuie sa fi f uite ca să le prinzi. Am luat marți bateria externa, n am primit-o inca. Daca nu te misti in 10 sec de când s a băgat pe stoc produsul n ai șanse.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!