Întrebare fară răspuns

Conexiune 5G pe iPhone 12

Conectare 5G la telefonul meu nu functioneaza. Am iPhone 12 5G, am un abonament 5G si ma aflu intr o zona cu acoperire 5G. Din cate am inteles, foarte multi utilizatori de iPhone 12 au aceeasi problema ca si mine cu abonamentele 5G de la Orange. Imi puteti spune ce sa fac, va rog? Mentionez ca soft-ul iOS este la zi si am si resetat configurarile de retea.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@bogdanz97, bun venit în Comunitate!
Situația despre care ne spui este recentă sau persistă de mai mult timp? În ce localitate ești? A funcționat vreodată telefonul pe 5G?

Salutare!

Ai un topic asemănător aici:

https://comunitate.orange.ro/questions/2753396-rezolvat-5g-functioneaza-iphone-12

Se pare că ceva nu se leagă între rețeaua Orange 5g și acest model de telefon, de se vaită lumea așa! Probabil că mai trebuie vreun upgrade, ceva. Încearcă!
Baftă!

Stau in Centru Iașului. Orange 5G merge perfect la cunostintele mele.. mentionez ca au alte telefoane. Nu pot intelege care este problema cu iPhone 12.. Cel mai probabil voi renunta la acest abonament si voi incerca la alt operator.

@bogdanz97, ți-am trimis aseară un mesaj privat în care te rugam să ne oferi mai multe detalii pentru a le putea trimite colegilor de la departamentul tehnic spre verificare.
Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!