Întrebare fară răspuns

Decodor orange care pulsează cu lumina verde aprinsa

Buna seara. De astăzi decodorul a început să pulseze o lumina verde fără a se conecta la canale. Are cineva idee ce anume ar putea fi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Dacă nu mai funcționează, nu trebuie să-ți faci probleme, ci să anunți problema respectivă prin Chat Djingo sau la numărul 300 ( 0374300300, din orice rețea națională) și vor trimite un tehnician să-ți înlocuiască aparatul respectiv. Sigur, după ce le vei explică problema și vor constata acest lucru!
Succes!

https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-cab...

Aparent exista un nr de telefon dedicat (499) la care poti sa suni. Era excelent daca ghidul de utilizare avea incluse si codurile de eroare. Dar aparent nu le are.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Buna, cel mai probabil este in modul standby. Incearca sa apesi fie acel buton de pe aparat de sub sigla Samsung sau de pe telecomanda acestuia butonul de power

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2

Dacă este Samsung, în modul standby cam așa face. Trebuie să apeși butonul roșu ( rotund) de pe telecomandă ( cel de on/ off), mai lung, până ce ledul nu mai pâlpâie. Apoi ar trebui să funcționeze! Eu am tv satelit cu model de receptor Samsung și așa procedez.
Baftă!

@Maddie, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema cu decodorul?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!