anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Decodor orange care pulsează cu lumina verde aprinsa

Maddie
Începător
Buna seara. De astăzi decodorul a început să pulseze o lumina verde fără a se conecta la canale. Are cineva idee ce anume ar putea fi?
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Maddie, bun venit in Comunitate!!! Ai încercat să-l restartezi?

Maddie
Începător
Da, de câteva ori chiar. Am scos și cartela din el și nimic

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă nu mai funcționează, nu trebuie să-ți faci probleme, ci să anunți problema respectivă prin Chat Djingo sau la numărul 300 ( 0374300300, din orice rețea națională) și vor trimite un tehnician să-ți înlocuiască aparatul respectiv. Sigur, după ce le vei explică problema și vor constata acest lucru! Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/echipamente-tv-cablu/ghid-utilizare-tv-box-hd-1.pdf Aparent exista un nr de telefon dedicat (499) la care poti sa suni. Era excelent daca ghidul de utilizare avea incluse si codurile de eroare. Dar aparent nu le are.
Client Orange

svetalex
Senior certificat
Încearcă să îl coți din priză și să îl reconectezi :). Poate funcționează așa

Neaplicabil
Buna, cel mai probabil este in modul standby. Incearca sa apesi fie acel buton de pe aparat de sub sigla Samsung sau de pe telecomanda acestuia butonul de power

Vio73
#StarMember
Dacă este Samsung, în modul standby cam așa face. Trebuie să apeși butonul roșu ( rotund) de pe telecomandă ( cel de on/ off), mai lung, până ce ledul nu mai pâlpâie. Apoi ar trebui să funcționeze! Eu am tv satelit cu model de receptor Samsung și așa procedez. Baftă!

DanielaH
Moderator
@Maddie, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema cu decodorul?