Întrebare cu răspuns(uri)

0374744821 este numar de Orange?

Este nr de Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut tuturor!
Numarul 0374744821este de la Orange. Toate persoanele care se inregistreaza in campania online si completeaza formularul de pe site sunt contactate ulterior de catre un agent Orange de la acest numar.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (12)

86%

12 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

86% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

@Blond81: bun venit în Comunitate. DA, numărul în cauză despre care întrebi este de telefonie fixă, iar ORANGE este operatorul inițial și curent (prezent) al acestui număr. Însă utilizatorul.... îl aflai răspunzând la apel.

Nu ți s-a spus la început (înainte de a te pune în așteptare) din partea cui este apelul? Posibil să fie chiar portocala.... obișnuiește să mai facă astfel de "farse" clienților, mai ales când are de vândut nimicuri la prețuri maximale.

Radule, Orange nu va avea șanse să te contacteze vreodată telefonic dacă numerele utilizate de ei și a lor centrale le vei considera ca SPAM. Faptul că o gloată de ”păcălici” consideră ca fiind o abureală de SPAM, nu înseamnă că numărul este SPAM. De altfel, orice număr de ieșire din centrală sau utilizat de către cei din vânzări, indiferent de firmă, poate fi considerat SPAM după aceste criterii. Și pe urmă, la o adică, când GDPR-ul îi pune pe toți să-ți ia datele de buletin la detaliu.... care-i problema unui CNP, adresă sau nume de care X-ulescu te întreabă? SPAM??? Nici poveste.

@Blond81: La acel număr de telefon, dacă aveai răbdare, Orange ți-ar fi comunicat o ofertă FANTASTICĂ. Dar așa, nu vei mai avea ocazia să afli ce a pregătit Orange pentru tine.De obicei la astfel de numere nu răspunde nimeni dacă apelezi înapoi. Deci e o șansă... ratată.

@Blond81: Eu unul ți-am menționat de la bun început să ai răbdare și să asculți pentru că doar așa vei afla despre fantasticele proiecte pe care le are Orange pregătite numai pentru clienții săi, iar tu ești unul dintre cei mai importanți (reprezentativi), motiv pentru care te-au și căutat, chiar și a doua oară.

Primesc odată la doua zile apeluri de la numărul ala - cel mai probabil vreo escrocherie ca sa suni înapoi pe numere cu suprataxa. :)
Un apel normal niciodată nu ar trebui doar sa sune dupa care întra doar ton de așteptare și atât.

Așa cum am menționat, numărul este ÎNCĂ din rețeaua Orange, iar abonatul sau dorințele acestuia le poți afla GRATUIT răspunzând apelului atunci când sună. Nu este nevoie să te sperii, doar ascultă ce vrea după ce trece de faza cu ... robotul. Altfel, nu vei știi niciodată. De un fapt te pot asigura: nu este apel cu suprataxă. Dacă răspunzi la apel nu vei pierde mai mult de câteva minute din viața ta.

Flo1 - prespun ca glumiti.. Am răspuns, doar ca am fost pus in asteptare și am astepat ca fraierul.. Chiar daca era un apel legitim și nu o frauda, e doar pura nesimțire din partea acelui operator de callcenter.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!