Întrebare cu răspuns(uri)

După ce se face preluarea Telekom de către Orange vor fi introduse anumite canale tv ?

Salut, as dori sa știu când se face preluarea telekom.ului de către Orange, deoarece as vrea sa știu dacă o să fie introduse anumite canale tv celor care momentan nu le au, deoarece sunt pe fibra celor de la Telekom, gen pro x HD, Eurosport 1 si 2, etc..

Pentru moment, oferta de servicii rămâne aceeași, însă ca urmare a acestei tranzacții ne dorim să îmbogățim portofoliul Orange TV. Viitoarea ofertă va aduce un conținut TV mai variat, ce va include mai multe programe sportive, și o mai bună acoperire pentru serviciile fixe.
Vă vom ține la curent cu toate noutățile aici https://www.HelloFix.ro/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (70)

Da (34)

33%

34 membri au votat cu DA

70 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salutare!

Știu că scrie și pe site-ul Telekom că din data de 28 septembrie se schimbă anumite lucruri, dar nu știu când vor face o îmbinare a grilelor! Sper să se întâmple cât mai repede.
Ai detalii aici:
http://newstelekom.ro/E15092021111950.cfm?WL=15321&WS...
În același timp, așa cum am mai spus-o, sper să și rămână unele canale, cum ar fi National Geographic, Travel XP, etc, ce nu sunt în grila proprie.

Preluarea se va face de la 1 octombrie, treptat. Poate grila tv pe fix se va introduce mai repede, însă cea de pe satelit va funcționa în paralel, până când abonații Orange DTH vor fi mutați de pe astra pe Hellas.

Inteleg, este aiurea ca nu avem nimic oficial de la orange cu privire la grila :(, daca o sa se bage si cand o sa se bage posturile pe care noi momentan nu le avem

Și eu aștept unele completări ale grilei, dar văd că nu se întâmplă. Era ideal să îmbine grilele de la Telekom și Orange și sunt convins că și numărul de utilizatori ar putea crește. Trebuie să înțeleagă faptul că unii din utilizatorii ai serviciilor Orange sunt mai pretențioși decât cei ai altor rețele, cel puțin pe partea de canale documentare și ar trebui să acționeze rapid în această direcție!

Poate ne răspunde aici cineva de la Orange. Nu am așteptări prea mari, dar așa mi s-ar părea corect!
Am întrebat și la Serviciul clienți și mi s-a răspuns că se are în vedere, dar nu se știe când se va implementa. Să sperăm că se va întâmpla cât mai repede.

cel mai probabil se va intampla ce sa intamplat si cu fostul Maxtv,Boom tv ,toti clientii telekom satelit li se vor schimba receiverele si vor muta antenele pe Astra ,nu vor pastra hellas ,aleg ceia ce au si le convine ca pret

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!