Întrebare fară răspuns

Un robot spune: Bun venit la Orange

Am fost sunat de pe numarul: +40374744821 Un robot a spus: Bun venit la Orange...
Ce s-a intamplat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dragă Cip, să știi că la firmele de servicii care au clienți de contactat mai mulți decât găurile din plasa de la geam, este o modă ca ”secretara de servici” care face legăturile cu gogomanul de la capătul firului să fie un simplu ”BOT”, așa ca vedetele Djingo sau Djia, un fel de ”Lolek și Bolek”. Dar, de îndată ce ai răspuns, și ești observat că dai târcoale legăturii telefonice, atunci un exemplar umanoid va prelua legătura și îți va prezenta sarcinile care i s-au trasat de către onor conducerea lui, pentru a pleca acasă cu salariul mai gras.
Deci nu-ți face probleme, ascultă-l și la primul cuvânt care nu-ți convine poți închide. Înțeleg de la tine că ultimul cuvânt în cazul tău a fost ”Orange”. :))))))))))

@Flo, foarte tare comentariul tau. :))
@Cip, serviciul de relatii cu clientii s-a innoit cu un robotel numit Djia. Presupun ca "ea" ti-a raspuns.
Ai mai multe informatii despre asta aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2774788-orange-lanseaza-djia-asistentul-virtual-call-center-ofera-clientilor-suport-vocal-limba-romana

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Să vedeți ce fain e când sunteți apelat de pe un număr și începe roboțelul să recite: Vă mulțumim că sunteți clientul... Săptămâna aceasta aveți ceafă de porc la promoție cu 30% reducere! Vă așteptăm în magazinele... și țac se închide automat... FAQ

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
3047 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!