Întrebare cu răspuns(uri)

iPhone 11 de la Orange îl pot folosi în altă rețea?

Știe cineva daca un iPhone 11 luat de la Orange cu abonament se poate folosi și cu alta cartela în altă rețea?

Telefonul iPhone este blocat în rețeaua Orange, însă există posibilitatea să-l folosești cu un e-sim, acela nu știu să fie codat. Pui sim de Orange fizic și e-sim de la Vodafone.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In general, la achizitionarea unui telefon, se mentioneaza daca este blocat sau nu in alta retea. Uitandu-ma pe site-ul Orange, telefoanele Apple par a fi blocate in retea, dar asta nu e neaparat sa fie o regula. Pe vremea cand cumparam telefoane blocate, telefonul avea pe spate un mic sticker cu reteaua in care e blocat. Are asa ceva? Daca nu stie nimeni din Comunitate sa va ajute, poate n-ar strica un drum intr-un magazin sa va lamuriti.

Telefonul iPhone este blocat în rețeaua Orange, însă există posibilitatea să-l folosești cu un e-sim, acela nu știu să fie codat. Pui sim de Orange fizic și e-sim de la Vodafone.

Nu preaa pricep es simul imul de la Orange e tot o cartela Orange nu și dacă vreau sa folosesc abonamentul de Vodafone pot? Va rog mult sa mi explicați cum pot face.

Salut, Alias. Telefoanele Apple sunt codate în rețea, poți verifica dacă mergi în magazinul online, selectezi modelul de telefon și este menționat la caracteristici.
Avem câteva topicuri ale căror răspunsuri marcate ca soluție te pot ajuta:
https://comunitate.orange.ro/questions/2527846-codeaza-anumite-telefoane-orange
https://comunitate.orange.ro/questions/2548915-deblocare-telefon-iphone-11-codat-reteaua-orange
Să ne spui, te rog, dacă pe lângă informațiile din aceste două topicuri mai ai nevoie de alte detalii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!