Întrebare fară răspuns

Modificare abonament + telefon

Buna! In doua luni imi expira perioada contractuala actuala si doresc sa renegociez contractul, mai exact sa modific abonamentul la unul mai mic si sa mi se ofere si un telefon nou la un pret ok, in caz contrar ma gandesc sa schimb operatorul. Ce sugerati? Sa discut telefonic cu un ofertant sau sa merg direct in magazin? Si se poate modifica contractul mai devreme cu cele 2 luni? Multumesc!

Deedee13
Deedee13

Deedee13

User level
Nivel
0
73 / 100
puncte
Custom field 2
Deedee13

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Bună eu am reușit după 8 ani petrecuți la Orange sa am abonamentul fun 8 trecut de la unul de 7. Achiziție de telefon prin fidelitate samsung a42 cu 5g cu plata în rate la preț redus cu total achitat 670 lei. Migranți de la 7 la 8 euro am primit 50 gb. La care se adaugă nelimitat sms și minute naționale și în rețea plus 400 min internaționale. Plus acces la canalele gratuite din aplicația orange tv go care sunt în număr de aproximativ 40. În afara de cei 50 gb și telefon restul le aveam și la fun 7. Internetul era mai puțin și nu puteam lua telefon. În acești ani nu am avut nevoie de mai mult. Modificarea a fost făcută online pe cont de la 7 la 8 euro.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!