Întrebare fară răspuns

Telefon Samsung galaxy a22 5g cu abonament Orange

Salut as dori un sfat legat de telefonul Samsung galaxy a22 5g, având în vedere calitatea display ului tft dacă merita investitia

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu personal sincer nu as cupara acest telefon fara ecran amoled si procesor MediaTek low cost , singurul lucru bun este bateria de 5000 mAh ...
fa un efort financiar mic si cumpara un A42 5G - de alte telefone mai scumpe nu iti scriu

Manglutescu, bun venit in Comunitate!!!
Cand iti iei un telefon, ai niste criterii de selectie. Care sunt ale tale, pt cine il iei?

Nu cred ca contează pentru cine îl iau ,eu doresc o concluzie pertinenta

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2

@manglutescu, iarta-ma daca te-a deranjat intrebarea. Voiam sa stiu daca e pt un copil sau un senior, pt ca acel telefon se preteaza pt cineva cu pretentii mai mici de la un telefon. Repet, telefonul ti-l iei dupa niste criterii, care sunt personale. Eu ti-as zice ca nu e pe placul meu, ca nu ma impresioneaza faptul ca are 5G, dar poate pe tine tocmai asta te atrage.
Poti vedea pareri cu adevarat pertinente, din partea utilizatorilor acestui model, pe pagina lui de pe emag, unde are nota 4.23, maximul fiind 5.

Îmi pare rău că nu ai înțeles nimic eu nu ma refeream ca e 5g ma interesa dacă merita investia având în vedere ca spre deosebire de varianta 4g, acesta are LCD ul tft

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2

Am zis ca POATE asta te atrage, era un exemplu, ca sa intelegi mai bine ca ce-mi place mie la un telefon, nu-ti place tie si invers. Nu esti atent la mesaje, chiar daca se pun semnele de punctuatie acolo unde trebuie. Cred ca raspunsurile mele sunt clare si inteligibile, pt ca macar atat stiu si eu, sa scriu.
Vad ca te deranjeaza ca ecranu e TFT, deci ti-ai raspuns singur daca merita banii sau nu. Doresti o confirmare ca nu e ce trebuie? Eu nu l-as cumpara!
Am incercat sa-ti fiu de ajutor, dar nu ai retinut sfatul, ci te-ai legat de lucruri colaterale, asa ca ma opresc aici.
Mult succes!!!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!