Întrebare fară răspuns

Upgrade rețea mobila Orange - Sânnicolau Mare (mulțumiri echipei și conducerii)

Draga Orange, în 2 septembrie mi-ai făcut surpriza mult așteptată, aceea de a avea în orașul meu rețea 3CA.
Am așteptat acest upgrade ca pe aer. Vreau sa mulțumesc aici tuturor celor implicați în proiect, inclusiv conducerii Orange România cu care am luat legătura și care au respectat termenul promis personal.
Pentru mine asta înseamnă nu mult, ci totul. Asta înseamnă să se facă ceva pe teren și nu doar discuții teoretice. Acum toți clienții din oraș se bucura de cea mai buna conexiune celulara. Va mulțumesc din nou și menținem colaborarea și pe viitor pentru ce va urma! :)

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@simple_dreams ne bucură foarte mult postarea ta și îți mulțumim pentru feedback. Vom transmite mesajul tău mai departe colegilor noștri ca să se bucure și ei :)

Super, ma bucur. Asta și vreau, sa vadă ca clienții le sunt recunoscători. Cel puțin unii dintre ei. :)
Mereu mi-a plăcut sa vad performanta maxima pe toate dispozitivele mele și sa știu ca am cea mai buna conexiune, iar Orange chiar are de unde sa dea, având spectru și echipamentele necesare. Am stat vreo 2 zile cu monitorizarea pornita sa vad când apare și al 3 lea Carrier :)

O sa las și testul făcut imediat după pornirea noii benzi, când încă se lucra.
:) e un moment care am considerat ca a meritat imortalizat.

Am văzut ca se începe asa ușor mutarea lui 2100 în 4G, ceea ce e excelent. Sper ca pana în decembrie sa avem mai multe site-uri măcar în B1+B20, în special cele din rural care au doar 800 acum. Nu strica și 1800 pe lângă.

Salutare!
Mă bucur foarte mult pentru tine și sper să existe din ce in ce mai multe locuri cu viteze din acestea! Felicitări Orange și tuturor celor implicați!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!