Întrebare fară răspuns

Telefon mobil nou Xiaomi redmi note 5g

Salut, as vrea sa mi iau la abonament telefonul Xiaomi redmi note 5g, deocamdata am indoieli, se merita? mai ales ca la incarcare adaptorul se supra incalzeste plus ca in Romania producatorul nu are reprezentanta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
36 / 100
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!

Nu l-am testat personal, asa ca nu stiu ce sa zic. Dar uitandu-ma la alte review-uri (pe emag de exemplu), observ ca sunt destul de multi care se plang de tot felul de probleme, pe langa cele mentionate de tine.

Alegerea e a ta, si telefonul vad ca e si unul relativ ieftin, deci probabil ca nici asteptarile nu pot fi foarte mari, dar daca vrei parerea mea, poate ar fi bine sa incerci sa te orientezi catre un alt model de la Xiaomi, daca vrei Xiaomi, saaau un model al altor brand-uri. Daca vrei un exemplu, Motorola are telefoane de buget bune. Si cred ca si Nokia. Vezi daca iti face cu ochiul vreunul dintre ele. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!