Întrebare cu răspuns(uri)

Evaluare buy back Apple Iphone 12 Pro Max

Buna seara

Ma intereseaza daca se poate face evaluare online pt un Iphone 12 Pro Max 512 Gb Graphite in vederea buy back . Am citit si inteleg ca este posibil doar in Orange store

Un venit in Comunitate, Gabriel Cristian!!!

Într-adevăr, evaluarea se poate face doar într-un Orange Shop, online nu se poate, pt că trebuie analizat fizic.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Un venit in Comunitate, Gabriel Cristian!!!

Într-adevăr, evaluarea se poate face doar într-un Orange Shop, online nu se poate, pt că trebuie analizat fizic.

Serviciile de buy-back sunt in general (si Orange nu face exceptie) facute sa fie in favoarea cumparatorului, nu a vanzatorului. Adica, ti se ofera un pret mult sub ceea ce ai primi daca l-ai vinde pe OLX, de exemplu. Si cumva are sens sa fie asa. Pana la urma e un business si asta. Nu zic sa nu mergi pe varianta asta. Zic doar sa te pregatesti sa fii dezamagit. Sau...si mai bine, sa nu pornesti cu niciun fel de asteptari. In felul asta, nici nu ai cum sa fii dezamagit.

Dar da, cum zicea si delfinas mai sus, asta e cel mai probabil motivul pentru care nu se poate face o evaluare online. Teoretic, s-ar putea face. Dar sansele sa ti se ofere un pret eronat sunt foarte mari. Pentru ca e subiectiv. De-aia presupun ca Orange a preferat sa-si trimita clientii intr-un Orange Shop unde pot primi o evaluare mai corecta. Ma rog...corecta in limitele business-ului de care iti spuneam mai sus. Dar oricum, mai ok decat o evaluare online la care tu poti sa introduci ce vrei despre telefon, in speranta ca o sa primesti un pret mai bun.

Cum am zis, e normal ca fiecare sa vrea sa "traga focul pe turta lui". Tu vrei sa iei cat mai mult pe el (pana la urma e si un telefon foarte scump), iar Orange are tot interesul sa ti-l cumpere cat mai ieftin. Cred ca poti sa vezi de unde apare conflictul de interese. :))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!