Întrebare cu răspuns(uri)

acces antena play

odata cu 1 septembrie accesul la antenaplay imi este restrictionat,cu toate ca as mai avea cam 5 luni si jumatate din cele 6 luni gratuite.
care este motivul?
in myOrange imi arata ca este activa optiunea,doar ca atunci cand deschid aplicatia antenaplay imi cere sa ma abonez,costul fiind 39.99 ron

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salutare!

O soluție ar fi să contactezi Serviciul clienți prin Chat Djingo sau numărul 300 ( 0374300300, din orice rețea) și să vezi cum stă treaba concret. Din păcate, la aplicațiile acestea mai apar unele probleme uneori.
Succes!

Bun venit in Comunitate, CiprianF!!!
De la 1 septembrie, Antenaplay a marit abonamentul de la 2,5 euro, la 8 euro.
Probabil că nu au mai ținut cont că unele conturi aveau gratuitate o perioadă. Eu văd că am inca acces...văd eu ce tarif o să plătesc, daca mi se scumpește sau nu. Deja am renunțat la al doilea abonament, pe care îl plăteam prin Google Pay. Saltul de preț e uriaș și am zis pas.
Eu zic să te deconectezi și să te reconectezi in contul de Antenaplay, poate așa va merge.

am incercat sa reloghez,tot asa arata.
am incercat si logare pe un alt dispozitiv.
curios ca focussat nu aplica aceeasi unitate de masura ca orange,cu toate ca antenaplay e detinuta de orange.
cu contul de focussat in continuare se vede antena gratuit,exceptie facand abonamentul cel mai ieftin la provider,iar atunci se percep 5 lei pe luna pt antenaplay

@ciprianF, ne bucurăm că ai rezolvat și îți mulțumim pentru feedback. Vom marca noi răspunsul tău ca soluție pentru a fi de ajutor și altor utilizatori.
Te mai așteptăm.

Bine că ai rezolvat! Ți-am zis și eu să te deloghezi și să te reloghezi, firește cu contul Orange, pt că așa ai acces la Antenaplay. Asta nu înseamnă că Antenaplay aparține lui Orange, ci trustului Intact, care are toate canalele Antena, plus Zu. Doar ai acces la Antenaplay prin Orange, care îți oferă facilitatea de a avea acces gratuit la programele Antena.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!