Întrebare cu răspuns(uri)

Pe când 5g la Suceava

Pe când 5G la Suceava? Concurența are deja..... în cartierul Obcini. Da, într-un cartier mai din marginea municipiului, acolo unde semnalul la Orange, de vreo două luni, a scăzut destul de mult!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, CipiTom!
Am trimis colegilor nostri de la departamentul tehnic intrebarea ta. Momentan nu avem in plan extinderi in ceea ce priveste tehnologia 5G, insa avem totusi o veste buna. Pentru acoperirea 2G, 3G, 4G in cartierul Obcini, Suceava sunt planuri de imbunatatire.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bun venit în Comunitate, @CipiTom! Mulțumim pentru întrebare!
Ne vom interesa la colegii noștri și vom reveni cu un răspuns dacă există momentan informații în acest sens.

Momentan, rețeaua 5G nu se va extinde și în Suceava, cel puțin până nu se va licita spectrul de 700 MHz. Totodată, rețeaua 5G făcută pe genunchi, în B1, nu te-ar ajuta deloc. La aproape 1 an de zile, rețeaua 5G se află încă în stadiul de beta, efectiv nu au soluții de rezolvare a acestor probleme.

Salutare!
O să mai dureze ceva timp probabil până se va implementa 5g-ul în toate orașele, chiar și în toate reședințele de județ, pentru că încă nu este licitat spectrul 5g. Ei folosesc acum doar unele frecvențe (benzi), care au fost licitate deja ( dar nu sunt suficiente) și realocă spațiu din benzile folosite in cadrul altor tehnologii (3g/4g). Însă pentru a se face o rețea de calitate 5g, este nevoie să se liciteze mult mai mult spectru, iar acest lucru nu s-a întâmplat încă, din păcate!
Totuși, cred că dacă folosesc o rețea 4g/4g+, cu o densificare ( acoperire) adevărată, deocamdată este suficient pentru utilizatorul de rând, dar sigur că trebuie luată în calcul și extinderea 5g, când va fi posibilă. Pot totuși implementa folosind frecvențele deja existente, cum se folosesc și în alte orașe, dar mă îndoiesc de acest fapt, pentru că sunt orașe mult mai mari unde încă nu există 5g.
Sper că nu te-am dezamăgit, dar acesta este adevărul!
Și eu aștept în Pitești de ceva vreme, dar mă consolez cu faptul că e ok și 4g+!

Dacă ar pune și B7, pe lângă B3 cu B20, viteza este mai mult decât suficientă pentru utilizatorul de rând. Acum 5G este mai mult de marketing, dar în realitate lipsește cu desăvârșire.

Salut, CipiTom!
Am trimis colegilor nostri de la departamentul tehnic intrebarea ta. Momentan nu avem in plan extinderi in ceea ce priveste tehnologia 5G, insa avem totusi o veste buna. Pentru acoperirea 2G, 3G, 4G in cartierul Obcini, Suceava sunt planuri de imbunatatire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!