Întrebare fară răspuns

Care este mai bun eSim sau sim-ul clasic?

Care este mai bun din toate punctele de vedere, eSim sau sim-ul clasic pe un iphone 12 pro?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Ionut! O să îți povestesc puțin din experiența mea și ce părere am despre eSIM.
Am XS și folosesc eSIM de când am telefonul, din mai 2019. Cel mai important pentru mine a fost să scap de al doilea telefon, de aceea am făcut la momentul respectiv upgrade de la iPhone 7 la XS.
Deci dacă vrei să instalezi mai multe numere de telefon într-un dispozitiv mobil eSIM-ul este soluția.
Un alt beneficiu pe care l-am observat este că nu mai este nevoie să faci schimbare de SIM, o dată la ceva timp era nevoie să merg în shop pentru înlocuirea SIM-ului fizic pentru că nu mai funcționa.
Singurul dezavantaj pe care l-am observat, dar care pe mine nu mă afectează, ar fi că pe eSIM nu poți stoca agenda telefonică, dar eu nu mai fac asta de foarte mult timp, agenda o salvez în telefon și în cloud ca back-up.
Te gândești să treci la eSIM?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

E-sim are același caracteristici ca și un sim fizic. Aceasta facilitate la IPhone, te ajută să-l transformi în dual sim. La telefoane cu android, cu ajutorul e-sim, poți sa ai 3 operatori în telefon, 2 operatori cu sim fizic și unul cu sim virtual.

@ionutadriandragut, este OK și dacă nu folosești două numere, se poate folosi doar eSIM. Cartela fizică devine inactivă la activarea eSIM-ului și se va scoate din telefon.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!