anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Extinderea limitei de roaming in SEE

Diana_Giulia
Începător
Cand incerc sa activez datele mobile in roaming imi apare o eroare '' PDP eroare autentificare ''. Am verificat contul si imi apare ca am atins limita de 6E in SEE, desi am incarcat cartela acum o saptamana si stiu sigur ca nu s-au consumat atatea date. Cum pot sa extind aceasta limita, pentru ca mi se pare ridicol sa platesc 10E, si la o saptamana sa ''ating limita'' cand tot ce am facut e sa imi verific emailurile si instagram-ul. Sunt in afara tarii pentru 3 luni si am nevoie de roaming. Stie cineva daca se poate extinde aceasta limita?
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut, Diana! De cat timp esti in roaming? Cred ca limita pe care ai atins-o nu e cea de credit, ci de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. Mai multe amanunte aici: https://www.orange.ro/help/politica-de-utilizare-rezonabil-a-serviciilor-roaming-see-6828 Un alt thread similar, si cu informatii utile, gasesti si aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2314589-functionare-roaming-see Deci, ca sa raspund la intrebarea ta, nu stiu daca se mai poate extinde. Poti eventual sa iei legatura cu cei de la Relatii Clienti pe chat-ul Djingo (de la un hotspot WiFi, in caz ca nu mai ai date) https://www.orange.ro/servicii/chatbot/. Poate pot sa te ajute in vreun fel.
Client Orange

Razvan
#StarMember
În cazul tău, reincarcă cartela cu credit și utilizează telefonul la tarife standard în roaming SEE. Cam 2 luni din 4 poți să stai, exclusiv, în roaming SEE, în perioada monitorizată, după care ești blocat, conform regulamentului ROLAH. https://www.orange.ro/help/ce-schimbri-presupune-regulamentul-european-pentru-serviciul-roaming-6728

Diana_Giulia
Începător
Sunt pe prepaid, si asta e a 3-a luna in care incarc cartela cu optiunea Roaming in SEE cu 10E. Am incarcat acum o saptamana si nu mai merge. @Razvan - Zici sa incarc cartela cu credit, nu ca optiune si asa as putea sa folosesc datele mobile la tarif standard ? @Arsradu - Am sa incerc sa contactez Serviciul Clienti, poate se poate face ceva in cazul asta 😞 Mersi de sfaturi!

T_ibolya43
Începător
Si eu am platit roaming in data de 18 august, ca sa am roaming din 26 august si nici astazi nu am, nu pot sa vorbesc cu familia. Va rog sa ma ajutati. Multumesc

FLo1
#StarMember
@T.ibolya43: De cât timp te afli în roaming SEE? Cu ce opțiune/valoare ai încărcat pentru acces roaming? Dacă ești în roaming de mai mult de 2 luni de zile atunci varianta opțiunii cu resurse incluse .... cade. Rămâne doar varianta piperată: încărcare cu credit și taxare la tariful aferent țării (zonei) respective.

delfinas
#StarMember
@Diana Giulia, Trei luni in roaming e mult, ai ajuns la limita consumului acceptat. Ori iti iei o cartela de acolo, ori încarci credit pe cartelă ta de prepay, dar o sa te cam coste, ori caută o rețea wifi.

delfinas
#StarMember
@T.ibolya43, in ce țară te afli, de când și ce opțiune ai încărcat?