anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

O linie semnal și convorbiri întrerupte la domiciliu zona metrou Grigorescu

marians81
Începător
Pot rezilia unilateral înainte de termen contractul? Dacă m-am mutat la metrou Sălajan și în apartament am doar o linie de semnal, deseori se întrerupe convorbirea sau se aude întrerupt și trebuie să mă duc la geam?
6 Răspunsuri 6

mihai_13
Maestru
nu cred ca poti rezilia contractul pentru "chestia" asta .. singura solutie ar fi sa treci pe 2G sau 3G cand esti in casa (4G se pare ca este foarte slab la tine in zona)

teacher_
#StarMember
Salut! Rezilierea unilaterala se poate face doar in anumiți termeni. De exemplu, compania Orange trebuie înștiințată cu 30 de zile înainte. Dacă ai cumpărat un telefon sau o tabletă cu plata in rate pe factura nu poți face rezilierea până nu plătești valoarea totală a ratelor. Eu zic sa faci sesizare la serviciul.clienti@orange.ro, dânșii vor lua legătura cu tine, și situația se va rezolva.

Vio73
#StarMember
Salutare! Mai întâi de toate, trebuie să depui o sesizare, chiar mai multe, în care să le explici care sunt problemele. Bineînțeles că se vor face verificări ( probabil te vor suna) și dacă nu vor îmbunătăți calitatea rețelei in zonă, abia atunci poți cere rezilierea contractului, pe motiv de nefuncționalitate. Dar repet, după ce vei dovedi că sunt mari probleme! Baftă!

sandy_1
Începător
Si eu am probleme asemanatoare, cu wifi, si mi-au spus cei de la Orange sa sun la 300 si sa discut cu echipa, care va veni sa vada unde e problema sa o rezolve.

marians81
Începător
Am făcut mai multe sesizări, am probat semnal pe un Note 10+ 5G și pe S20, două cartele diferite... Mi-au răspuns că știu că e problema în zonă și că le pare rău. Nu cred că e o soluție în 2021 să comut mereu din setări telefonul pe 2G ori H...poate orange nu înțelege că am apartamentul de 4 km de centru' capitalei. M-am interesat și pot rezilia

Vio73
#StarMember
Dacă știu și ți-au spus așa, cred că poți rezilia. Baftă!