Întrebare fară răspuns

Port forwarding Huawei HG8247W5

Salutare, ma confrunt cu o problema legata de port forwarding, orice as face in sectiunea Forward Rules > Port Mapping Configuration imi da eroarea ~Create a wan port first~ Iar cand ma duc in sectiunea WAN nu imi apare nimic legat de Create a wan port! multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, LUca. Bine ai venit în comunitate.
Pentru că este o situație punctuală în care este nevoie de verificarea contului tău, ți-am trimis un mail în privat. Aștept răspunsul tău.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Salut, Grigorean LUca!
S-a rezolvat problema pe care ne-ai semnalat-o aici? Te așteptăm să revii cu detalii, aici în Comunitate sau în mesaj privat prin reply la e-mailul pe care ți l-am trimis pe adresa cu care te-ai înregistrat. Mulțumim.

Si eu am aceeasi problema. Din ce am mai citit pe forumuri, singura solutie este sa il pui in mod bridge si sa pui dupa ele alt router.

Aceasta problemă o am și eu, se pare ca am mers pe fir si am deslușit oarecum situația doar ca numai cei de la Orange ma gandesc că au soluția, am mers la Wan Information si se pare ca acolo la IPv4 scrie Connecting... si de acea nici nu te lasă să faci vreo modificare la Wan Configuration deoarece acel 2_VOIP_R_VID_37 este intr-o continuă conectare. Habar nu am de ce. Revin cu detalii dacă se rezolvă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!