anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot anula programul find my iphone dacă nu stiu parola si id ul

Gimi15
Începător
Cum pot anula programul find my iphone dacă nu stiu parola si id ul
3 Răspunsuri 3

Vrajitoarea
Cunoscător
Nu cred ca se poate fara, fiind o masura de siguranta pentru utilizator (altfel oricine ar fura telefonul ar putea dezactiva si rolul e tocmai sa poata fi gasit telefonul in caz ca e pierdut/ furat), asa ca recomandarea mea ar fi sa incerci sa recuperezi parola conform instructiunilor de aici https://support.apple.com/en-us/HT201487 si pe urma sa dezactivezi urmand pasii de aici https://support.apple.com/en-us/HT211149

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
In mod normal, nu poti. Find My (iPhone in cazul asta), este o functionalitate legata de contul de iCloud, la care trebuie sa ai acces. Deci, intai de toate trebuie sa ai acces la contul de iCloud, dupa care poti dezactiva si Find My iPhone. Asta in varianta "ortodoxa". Stiu ca exista si variante mai putin ortodoxe (presupun ca depinde si de modelul de telefon, si versiunea de soft), pe care nu ti le recomand, dar pe care le poti gasi probabil pe la diversi furnizori de astfel de servicii de deblocare.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Daca e telefonul tau si e contul tau de iCloud, trebuie sa stii ID-ul si sa poti cere resetarea parolei, Daca nu e telefonul tau...ghinion!