Întrebare fară răspuns

Prelungire simultana pe 2 abonamente se poate ?!

Pe 26 august pot achiziționa telefon la prelungirea celui de al doilea abonament; pe primul se poate deja. As dori un singur telefon. Reducerea ar fi mai mare daca se pot prelungi simultan ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu există "2 în 1". Există doar prelungire individuală. În cazul tău, ori pe unul din cele 2 abonamente, ori ambele, chiar dacă nu îți iei decât pe un singur abonament telefon nou.

Un prieten a primit un telefon bun cu doar 100 de lei, la portarea a doua abonamente, acum vreo 2 ani. Daca porta doar unul, il costa vreo 900 de lei telefonul. Nu stiu daca asa merge treaba si in cazul reinnoirii a doua abonamente simultan, dar merita incercat.

@GOLDzila, ai luat legătura cu colegii noștri de la departamentul de ofertare pentru prelungirea abonamentului/ abonamentelor? Ai luat și telefon?

Am fost sunat și se pot prelungi două abonamente simultan . Nu eram hotărât 100 % cu achiziția telefonului (Xiaomi redmi 9 T ) dar când mi-au transmis că au ultimul produs pe
stoc pe culoarea mov am renunțat definitiv , deși oferta era foarte bună .
Poate repet " figura " de sărbători când sunt cele mai bune oferte .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!