Întrebare fară răspuns

7 alternative Google Photos

De la 1 iunie cel mai popular serviciu de stocare a imaginilor din cloud, Google Photos, nu mai permite salvarea de fișiere gratuit dacă se depășește limita de 15 GB. Spațiul de stocare nelimitat rămâne gratuit doar pentru utilizatorii de telefoane mobile Google Pixel. Avem aici mai multe informații despre acest subiect.

 

Dacă nu dorim să plătim suplimentar pentru a face copii ale fișierelor noastre în Google Photos, există câteva alternative:

 

Amazon

Gigantul e-commerce are propria alternativă la Google Photos, Amazon Photos, unde există 5 GB spațiu de stocare gratuit pentru fotografii și videoclipuri. Din aplicația mobilă, pe lângă vizualizarea fișierelor stocate, se pot configura și copii de rezervă ale videoclipurilor și fotografiilor din smartphone, exact ca în Google Photos. De asemenea, are propria aplicație pentru desktop/ laptop.

 

Mega

Este una dintre platformele care oferă cel mai mult spațiu în GB. Mai exact, dacă vă înregistrați în Mega, aveți acces la 50 GB stocare gratuită pentru a păstra toate acele fișiere pe care nu doriți să le pierdeți. Singura limitare este să descărcați câte 10 GB de conținut la fiecare jumătate de oră. De asemenea, Mega oferă un serviciu de rezervă pentru fișierele de pe telefonul mobil datorită aplicației sale.

 

Terabox

Cunoscută și sub numele de Dubox, această soluție oferă utilizatorilor săi un spațiu maxim de 1 TB de stocare gratuită în cloud, adică 1000 GB. Acest cloud mai puțin cunoscut  vă permite de asemenea să faceți copii de rezervă ale fotografiilor (nu videoclipuri) și are o aplicație mobilă și o versiune web de pe care se pot accesa fișierele.

 

Dropbox

Deși nu este specializată în salvarea fotografiilor online, această platformă a fost printre primele care au oferit stocare în cloud. Varianta sa gratuită este limitată la 2 GB. Dropbox include și un serviciu de backup și o aplicație pentru Android și iOS și vă permite să încărcați toate tipurile de fișiere respectând calitatea lor originală.

 

Onedrive

Una dintre cele mai clasice soluții este Onedrive. Dezvoltat de Microsoft, acesta cuprinde mai multe servicii și aplicații similare cu cele ale Google Photos. Dezavantajul este că oferă doar până la 5 GB de stocare gratuită.

 

iCloud

Serviciul de stocare în cloud Apple este o opțiune apreciată în special de cei care dețin un iPhone. Odată cu înregistrarea, iCloud oferă 5 GB spațiu de stocare gratuit care poate fi extins dacă aveți nevoie de mai mult. Include servicii precum backup-ul la rezoluție completă, accesul de pe toate dispozitivele și opțiunea de a partaja stocarea cu până la șase membri.

 

Flickr

O altă alternativă este Flickr, unul dintre primele servicii de stocare a fotografiilor online, care permite salvarea gratuită a 1000 de fotografii sau videoclipuri. În acest fel, puteți avea toate fotografiile și videoclipurile salvate în siguranță, disponibile de pe diferite dispozitive și fără a ocupa spațiu pe telefon sau computer.

 

Eu folosesc în continuare Google Photos, nu am depășit 15GB, mai folosesc iCloud și Dropbox.

Voi ce alternative cunoașteți / folosiți? 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Orange Cloud
Eu am spatiu 25 GB, la abonament de 14 euro.
Digi Storage
La abonamentul FiberLink 1000 , care e 40 de lei/lună, ai 50 GB inclusi.
La FiberLink 500, 30 lei/lună, ai spatiu inclus de 20 GB.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Și eu folosesc Google Photos, dar am fost nevoit să folosesc un alt cont, pentru că la cel principal nu mai spațiu de stocare. Mulțumim!

Da, si eu la fel, salvez in alt cont de google, pt ca principalul e full oricat as fi sters din pozele considerate neimportante.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!