Întrebare cu răspuns(uri)

WiFi-ul merge fara Roaming?

Bună!
Daca plec in afara Romaniei, tara aflata in UE, fara roaming activat sau credit, eu fiind utilizator prepay, MERGE INTERNETUL DACA MA CONECTEZ LA WIFI-UL HOTELULUI? Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Vei putea utiliza internetul fără probleme dacă te vei conecta la reteua de Wi Fi a hotelului. Îți va funcționa și whatsapp

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Vei putea utiliza internetul fără probleme dacă te vei conecta la reteua de Wi Fi a hotelului. Îți va funcționa și whatsapp

internetul prin wi-fi nu este conditionat de roaming,prepay,abonament s.a.m.d, te poti conecta la orice wi-fi de internet chiar si daca n-ai cartela inserata in telefon.

Kki: Bun venit in Comunitate. WIFI-ul este recomandat in special in roaming, pentru costuri mici de utilizare. Singurul dezavantaj: mobiltatea. Dar gasesti hotsport-uri gratuite destul de multe astfel ca atunci cand nu vei putea utiliza o conexiune sa te poti conecta la un alt hotspot. In plus, WIFI-ul de la hotel poate avea chiar si viteza mai mare comparativ cu viteza datelor mobile care depinde de reteaua mobila la care te conectezi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!