anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii pentru clientii prepay de 14 ani

Cat76
Începător
Sunt client orange prepay de 14 ani cu acelasi numar, ce beneficii as avea la achizitionarea unui telefon cu abonament?
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
La abonamentul Fun 8 vei primi un discount de 50 euro la achiziția unui telefon în rate și contravaloarea creditului existent pe cartela sau a opțiuni active pe cont în limita a 50 euro.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

FLo1
#StarMember
@Cat76: bun venit în Comunitate. Prepay-ul nu are vechime care să fie fidelizată sau recunoscută. Așa că, la trecerea pe abonament, pe lângă "avantajul" păstrării numărului inițial, vei avea parte de o ofertă specială din partea Orange, adică una standard. Afli detalii solicitând concret o ofertă de abonament printr-una din variantele de contact: apel la 300, chatul Djingo sau email.... sau direct în magazine: Orange shop sau parteneri. Pentru mine, după 18 ani de abonament neîntrerupt oferta "specială" a fost să trec numărul pe prepay.

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, Cat76 !!! "Beneficiezi de cele mai bune prețuri la telefoane în rate, fără avans ș­i direct pe factura Orange, împreună cu noul abonament Fun 10, dacă activezi un abonament, prin migrarea de la cartela Orange PrePay cu vechime de minimum 12 luni în rețea. În plus, îți păstrezi și același număr de telefon. Vino în cel mai apropiat magazin Orange și verifică eligibilitatea pentru ofertă. " DETALII:https://www.orange.ro/abonamente/migrare-de-la-cartela/

FLo1
#StarMember
@delfinas: doar avantaje de cheltuială de la 25€ /lună sau mai mult? Când se poate trăi în "ograda rețelei" cu mai puțin de 25€/an???? Și asta în condițiile utilizării zilnice a SIMului, nu doar așteptând mesaje sau apeluri. Aaaaa scuză-mă: când îti place ceva... ai dreptate. Indiferent de costuri.

delfinas
#StarMember
Flo, omul a intrebat ceva, i-am raspuns. Poate si-a facut deja niste calcule, stie ca nu va mai plati 5 euro/luna. E alegerea sa ce face mai departe. Abonamentul e de 10 euro. Rata telefonului va fi in functie de ce device isi alege. Eu zic ca e o oferta rezonabila, dar, repet, e treaba clientului ce alege sa faca. Am raspuns la intrebarea pusa, atat!

FLo1
#StarMember
Delfinas: "Repet": Scuză-mă. Știam că ai dreptate. "Atât". Ideea era: Dacă ți-e sete ce vei bea: apă la 1 leu/litru sau whisky la 100 lei/litru? Nu e nevoie de răspuns.

delfinas
#StarMember
Un icetea la 4 lei. :))))

Razvan
#StarMember
La abonamentul Fun 8 vei primi un discount de 50 euro la achiziția unui telefon în rate și contravaloarea creditului existent pe cartela sau a opțiuni active pe cont în limita a 50 euro.

Cat76
Începător
Razvan,iti multumesc iar pentru ceilalti "specialisti" tin sa le spun să isi pastreze ice tea-ul eu consum...altceva și nu de o suta sticla...Va multumesc chiar dacă nu am intrebat pentru mine.

Razvan
#StarMember
Și eu îți mulțumesc! Ma bucur că te-am putut ajuta! O zi frumoasă! 🙂

delfinas
#StarMember
Cat76, scuze daca o gluma te-a supărat și nu ai văzut că, pe lângă un icetea, ți-am oferit și un răspuns detaliat și citat chiar de pe site-ul Orange, secțiunea "migrare de la cartelă". Foarte bine că ai apreciat răspunsul lui Răzvan, dar nu-i desconsidera pe ceilalți care și-au rupt un pic din timpul lor, ca să-ți dea un răspuns, bun sau rău.

Rafael69
Începător
Du-te mai bine la RDS RCS , sunt mai buni decât șmecherii âștia de Orange . RDS RCS au tel mai ieftine și multe alte . Orange au tel fff scumpe față de RDS RCS . Eu sunt fff mulțiumit , intră intr-un mag. RDS RCS să te convingi. RDS RCS e cea mai Smart Rețea din România.