Întrebare cu răspuns(uri)

Dacă îmi schimb cartela aș putea beneficia de un semnal mai bun?

Dacă îmi schimb cartela Orange ea fiind destul de veche aș putea beneficia de un semnal mai bun sau rămâne la fel? Nu sunt pe abonament

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Bun venit in Comunitate, Dumbi
Nu te ajuta sa ai un semnal mai bun, e doar alta cartela. O schimbi doar daca nu mai functioneaza, daca e demagnetizata, de ex.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Bun venit in Comunitate, Dumbi
Nu te ajuta sa ai un semnal mai bun, e doar alta cartela. O schimbi doar daca nu mai functioneaza, daca e demagnetizata, de ex.

@Dumbi: bun venit în Comunitate. Cartela SIM este "atât de veche" încât nu suportă o conexiune 4G+ ? Nu doar pentru date mobile ci și de exemplu pentru un "apel wifi/LTE"? Dacă DA, atunci se impune schimbarea SIM-ului. Dacă este deja un nanoSIM.... nu cred că este cazul să îți faci probleme.

Salutare!
Din păcate, nu prea are nicio legătură cartela cu semnalul! Cartela o schimbi doar dacă nu mai funcționează deloc. Vezi prin setările de rețea ale telefonului și poate schimbi altfel și ai semnal mai bun pe alte tehnologii! Poate să fie mai repede din telefon. De exemplu, eu cu Samsung aveam doar 1-2 liniuțe de semnal, iar în același loc, cu Huawei și Xiaomi am maxim. N-are treabă că ești pe abonament sau pe prepay!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!