Întrebare fară răspuns

Internet slab in Italia prin Roaming

Am o cartela prepay pe care o folosesc și in țara și pe care am activat opțiunea de 10 euro care include roaming însă in Italia merge foarte prost, nu se încarcă video-urile, pozele pe Instagram sau Facebook, pe YouTube nu mai spun ca nu poți vedea nimic, asta in contextul in care nu am trecut peste limita de internet admisă.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@RaluRaluca: bun venit în Comunitate. Problema este strict legată de operatorul la care te-ai conectat în Italia. Posibil să fie o zonă cu semnal mai slab, cauză pentru care viteza și semnalul au de suferit. Orange nu are implicație mai mult decât accesul tău în roaming, așa cum am menționat o situație similară pe acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2751575-internet-incet

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salutare!

În roaming, situația este strict dependentă de operatorul prin care te conectezi. Ai totuși posibilitatea să achiziționezi un prepay local sau să folosești wifi și vei ieși probabil mult mai bine.
Succes!

buna, am patit acelasi lucru in Grecia, Sithonia. asa cum au spus si cei de dinaintea mea, viteza conexiunii din roaming tine exclusiv de operatorul ales la destinatie. La mine a functionat cu selectie manuala de retea- am ales un alt operator decat cel automat si mi s-a parut ca e un pic mai bine. deci incearca selectie manuala de retea, alege cate un operator si vezi, pe rand, cu care te impaci mai bine ;).

Hai nu ne mai mințiți, ORO este singurul operator din țară care limitează viteza în roaming la 2 Mbs, mai ales seara, deși există și perioade în timpul zilei când mai face acest lucru.

https://forum.softpedia.com/topic/1098676-roaming-orange/...

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Unii cu poveștile, alții cu teste concrete făcute în roaming la timpul prezent, nu la cel probabil.
Ca să nu mă repet, regăsiți testul aici:
https://comunitate.orange.ro/questions/2751575-iesit-romania-intenetul-merge-extrem-greu

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@pancetta, mai repara Orange rețeaua 5G pe N1 în București sau o lasă varză, așa cum este de la lansare?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!