Întrebare fară răspuns

Internetul merge prost tare

Salut. Voua cum va merge internetul pe abonament? Mie de la un timp imi merge prost tare. Pentru ce plătesc atâția bani nu pot să îmi dau seama, ca tot mai prost merge

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, Alexandru Iulian. Bine ai venit în comunitate!
Ne poți da, te rog, mai multe detalii? În ce zonă te afli? De cât timp ai probleme? Se manifestă la interior și / sau exterior?

Sunt din Brăila.si la interior cat și la exterior merge prost tare.stau cate 5 minute sa se încarce o pagină.am schimbat și abonamentul cu nelimitat și la fel.este de aproape o lună de zile problema.eu am zis că renunț .plătesc 15€ de pomană că serviciile oferite merg greu

Salutare!

Ai schimbat setările de la rețele mobile și pe 3g și merge tot așa? Cred că trebuie să contactezi Serviciul clienți și să ceri o resetare de cont sau alte soluții, pentru că nu poate să-ți meargă prost peste tot. Mie unul, îmi merge destul de bine în multe locații. Sigur, depinde și de telefon!
Mai vezi și la alții din jurul tău cum stă treabă, eventual încearcă și cu alt telefon.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!