Întrebare fară răspuns

Nu pot efectua plati cu orange money in strainatate.

Salut.Imi poate spune cineva de ce nu pot efectua plati la unii comercianti in Olanda cu orange money?
Deci nu este cum spun ei ca se poate efectua plati ori unde in afara tarii.
Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, darvin! Ai observat că doar la anumiți comercianți nu merge sau nu a mers deloc să plătești folosind cardul Orange Money?
Poate ai atins limita de tranzacții? Poți verifica și modifica în aplicația Orange Money, în secțiunea meniu - Cardurile mele - Setări tranzacții și limite - Plăți la comercianți - Modifică limite și apoi accesezi tab-ul Internaționale.

Nu am depasit limita...Da numai la anumiti comercianti,dar ei spun ca este valabil peste tot, asta nu înseamna ca se poate plati oriunde?

Revin cu o intrebare:Din motive de nu a putea face plata cu cardul orange money am aplicat si pt un card revolut.Stiti cumva daca se fac anumite setari atunci cand faci plata sa alegi cardul pt plata?
MULTUMESC!

Din ce știu eu, setările de fac din aplicația de plată a telefonului la înrolarea cardului, nu din aplicația Revolut.

Salut @darvin, desigur ca se poate utiliza cardul oriunde in lume pentru ca este un card Visa si oriunde se accepta Visa se poate plati cu el. Cel mai simplu este sa scrii in chat in aplicatia Orange Money ca ai problema aceasta si sa te ajute. Bafta si spune-ne daca ai rezolvat

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!