anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Obligativitate utilizare Google Pay în Orange Money?!!

Jay
Campion certificat
De câteva zile, la fiecare accesare a contului Orange Money, in afara de "hopa, a apărut o eroare...", abia astazi am intrat fără hopa, îmi apare și ca trebuie sa aleg un cont pentru a-l folosi cu Google Pay.. La fiecare accesare!!!..
Eu am instalat, cu doar câteva zile înainte sa tot apara fereastra asta, Orange Pay, mai mult sa vad dacă ma descurc..

Dacă eu folosesc Orange Pay, de ce as avea nevoie de Google Pay?
Dacă nu am nevoie de Google Pay, de ce apare la fiecare accesare?
A mai întâlnit cineva situația asta? Cum ati rezolvat?
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Din fericire, la mine a apărut doar o singură dată o fereastră cu Google Pay, pe care am inchis-o și apoi nu a mai apărut. Totul merge ca și înainte, fără probleme!

Jay
Campion certificat
Pentru a nu mai aparea acea fereastra, trebuie sa aleg o adresa de e-mail, dar, acest lucru nu afecteaza cu nimic, nu incurca, nu presupune alte surprize, pot folosi in continuare Orange Pay.. Am inteles ca acceptarea este singura solutie.. eu inca n-am acceptat sa aleg o adresa pentru Google Pay..

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Cu Orange Pay se va putea plăti până în 24 ianuarie 2022. Dupa această dată aveți la îndemână Google Pay, care se activează direct din aplicația Orange Money, secțiunea ‘Cardurile mele’. După 24 ianuarie 2022 aplicația Orange Pay nu va mai putea fi utilizată, urmând ca toate datele legate de aceasta să fie șterse. Vă invitam să vă înrolați cardurile in Google Pay și să folosiți în continuare Orange Money pentru plăți sigure și rapide cu telefonul sau cu ceasul. Mai multe detalii: https://oran.ge/Plati