Întrebare fară răspuns

Concurs - Câștigă cu Orange TV Go și AXN HD

Din categoria "Da' concursuri cand mai faceti" subcategoria "Participant la concursuri" ..... acum aveti ocazia sa catigati premii cu Orange TV Go și AXN HD.

 

Urmărește cele mai noi seriale Sci-Fi și fantasy de pe AXN HD, „O lume nouă” și „A doua tinerețe”, cu Orange TV Go, până pe 29 august, și poți câștiga prin tragere la sorți super premii:

  • 1 x televizor Sony KDL 32RE400 LED
  • 3 x cameră Sony HDR-AS20
  • 3 x căști Sony WH-XB700

 

Nu rata, în fiecare luni de la ora 22:00 „A doua tinerețe”

 

 

Si de la ora 23:00 „O lume nouă”

 

 

Până pe 29 august, canalul AXN HD este disponibil cu acces liber în aplicația Orange TV Go.

 

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces liber la AXN HD în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului AXN HD va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

 

Pentru mai multe detalii, citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

 

Colectivul redactional, va doreste succesuri la toata lumea.

Răspunsuri

Am fost curioasa sa vad noile seriale australiene... Ideile sunt interesante, dar, din pacate, sunt deficitare la capitolele regie si actorie, m-au plictisit, mai ales "O lume noua", la care nu m-am putut uita mai mult de 10 minute.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!