Întrebare fară răspuns

ZOVN Orange va inchide platforma IPTV a Telekom !?!?!?!

!!! BREAKING NEWS !!!!

Se intampla acum in Romania. Sute de mii de abonati afectati sunt in stare de soc. CITESTE SI O SA RAMAI UIMIT. Cam asa ar suna un titlu de specialitate daca vrei sa faci trafic pe site.

 

Dupa ce Comisia Europeană a aprobat achiziția Telekom Romania Communications de către Orange https://comunitate.orange.ro/questions/2740682-comisia-europeana-aprobat-achizitia-telekom-romania-communications-orange in mediul online a inceput sa circule un "insider rumor" conform caruia, in aroganta tipic frantuzeasca, reteaua #1 va inchide platforma de IPTV a Telekom in incercarea disperata de a migra clientii de IPTV Telekom pe platformele DTH si CATV de culoare portocalie.

 

Daca se va intampla asta, draga operator francez cu sigla portocalie, considera faptul ca ti-ai dat foc la valiza.

 

@Danela Puteti confirma acest zvon? Nu de alta, dar am deja completata o cerere de portare atat pentru serviciile fixe Telekom cat si pentru cele mobile Orange catre Digi.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

OMG!!! Nenorocire! Incredibil, in premiera in Romania, numai in reteaua #1!! :))

Sorry, incercam doar sa pastrez stilul de breaking news cu clickbait atasat. Nu mi-a iesit, asa-i? :))

Anyway, revenind la problema din subiect. Ba...ar fi cam naspa daca se va intampla asta... Dar e bine ca ai deja completata cererea de portare. Macar nu mai pierzi timpul aiurea. :))

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Ideea este ca persoanele care au optat pentru IPTV Telekom, au facut-o din anumite considerente:

  • dpv tehnic nu pot avea DTH (subsemnatul se incadreaza in aceasta categorie)
  • dpv tehnic nu au acces la infrastructura de fibra si implict CATV Digital (subsemnatul se incadreaza in aceasta categorie)
  • din comoditate nu au vrut sa se complice cu fire, cablugi, gauri date in pereti, cartele si ligheane in geam (subsemnatul rezoneaza cu aceata categorie de consumator)

Pe langa aspecte enumerate anterior, platforma de IPTV a Telekom este la ani lumina comparativ cu platfoma de Web TV a retelei #1 aka Orange TV GO.

STB-uri Kaon si Samsung oferite de Telekom abonatilor de IPTV sunt cu 12 clase peste Orange TV Go Box.

Până la încheiere tranzacției și includerea clienților Telekom în portofoliul Orange România, nu cred că se face un astfel de anunț. Dacă vor considera că businessul nu vor să-l dezvolte, fie îl vor închide, fie îl vor scoate la tarabă.

Deocamdată nici eu nu cred că s-a anunțat așa ceva, pentru că nu găsesc această știre nicăieri, iar tranzacția nu este finalizată!

Nu ai ce stire sa gasesti pe acest subiect, pentru ca o infomatie scapata din interior si neconfirmata. Cam aste ar fi definitia zvonului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!