Întrebare fară răspuns

Dezactivare Optiune Internet 6Euro

Salut. Am o optiune de 6 euro activata si nu gasesc nicicum de unde sa o dezactivez prin apel la *100#.
Meniul este complet diferit fata de orice altceva mentionat pe siteul orange.

Mihail369
Mihail369

Mihail369

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Mihail369

Răspunsuri

Poți face acest lucru prin apel la *100# ---> ramura 3 Optiuni ---> apoi 1 Optiunile mele active . Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv.

1. Daca ai o optiune recurenta activa in cont, cu beneficii in perioada de valabilitate, selectează "dezactivează opțiunea si anuleaza reactivarea ei". Beneficiile neconsumate vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării.

2. Dacă ai o opțiune recurentă programata pentru reactivare lunara, fara beneficii in perioada de valabilitate, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează.

Ar mai varianta logarii in My Orange si dezactivarea optiunii. Daca nici asa nu te descurci, apel la 300 si rogi un consultant sa dezactiveze acea optiune.

Prin *100# , daca nu ma insel eu, numarul nu trebuie sa fie in perioada de gratie, altfel meniul este ceva mai restrictiv.

Am reincercat iar ce a zis @FaraUnID si nu imi apare optiunea respectiva.
Din My Orange imi apare optiunea respectiva dar imi scrie ca nu poate fi anulata, nu stiu de ce.
Apelul la 300 ma tine in robot constant si nu stiu cum pot ajunge la un consultant.

Mihail369
Mihail369

Mihail369

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Mihail369

Apel 300: 5 - 2 - 0. Daca optiunea nu e recurenta, nu-ti apare la *100#, dar se dezactiveaza automat dupa o luna. Si da, nu cred ca poate fi dezactivata manual.

Ca mijloc de comunicare, poti incerca si chat-ul Djingo: https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@Mihail369: De ce vrei sa dezactivezi o opțiune care nu te afectează cu nimic? Vrei să activezi altceva? Activează, iar opțiunea de 6€ dispare singură. Opțiunea nerecurentă nu apare la opțiuni active... știu că e ciudat și anormal. Iar dacă vrei să recuperezi creditul dezactivând opțiunea.... cam tardiv.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!