Întrebare cu răspuns(uri)

Sfaturi pentru extra internet

Salut! Am un abonament de voce și primesc destul de puțini GB net, am reîncărcat cu opțiunea de 5 € de două ori și nu am primit cei 100 GB bonus, iar ce primești din opțiune îmi ajunge maxim o săptămână. Aveți ceva sfaturi pentru a face rost de net? Am luat un premiu la pinata party, dar nu e compatibil cu abonamentul meu.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Iuliannn bine ai venit în comunitate!
Campania cu bonusul de 100GB pentru încărcare PrePay de pe abonament nu mai este valabilă. Acum este o altă campanie cu bonus 100GB și internet nelimitat timp de 7 zile, dar pentru clienții PrePay, nu pentru cei cu abonament.
Ai cumva și cartelă PrePay?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Cum ai abonament și poți și reîncarca prepay pe acel număr?
Later edit: Am înțeles , era vorba despre acel bonus pe care îl primesc atât cel care incarca cât și cel care este reîncărcat.
Mai este valabilă acea promoție?

Bun venit in Comunitate, Iuliannn!!!

Eu sunt uimită, nu înțeleg ce faci pe telefon cu atâta trafic de net, cum sa consumi 100 GB într-o săptămână??? Nu consum atâta nici pe fix, într-o lună!!! Eu zic sa modifici valoarea abonamentului, sa iei un Smart 15, care are net national nelimitat. Bine, nelimitat, dar cu niște "limite* de bun simț. :) Ai și reducere dacă îl închei online, plătești 12 euro/lună, in loc de 15.
Eu as vrea să văd cât net poți consuma într-o lună... :)

@Everybody in za reteaua #1

In momentul in care majoritatea racneau ca vor internet nelimitat in abonamentele de voce cu valoare mai mare de 10 euro, sau cat mai mult internet inclus in abonamentele de voce si optiunile prepay, subsemnatul a fost printre extrem de putinii care la vremea respectiva a spus nu.

Am spus nu si am motivat acel nu prin prisma faptului ca vor aparea "bizonii virtuali" care inteleg total gresit notiunea de utiizare rezonabila a resurselor. Odata cu aceasta specie rara de internaut, inevitabil vor aparea si congestiile din retea.

Acum intelegeti de ce netul mobil oferit de reteaua #1 functioneaza precum viteza luminii in cauciuc? Pentru ca pe Planeta Pamant exista destul de multe presoane (folosesc apelativul persoana din politete) care intr-o saptamana reusesc sa faca atinga valori de trafic pe care un utilizator mediu abia daca ajunge sa le atinga intr-o luna de zile sau intr-un interval de timp mai mare de o luna.

Ca si sfaturi:

1. Repozitionare de abonament la Smart 15 care ofera trafic de date nelimitat national;
2. Vodafone Flex, unde pentru 10 euro / lunar ai internet national nelimitat fara perioada minima contractuala;

@Iuliannn bine ai venit în comunitate!
Campania cu bonusul de 100GB pentru încărcare PrePay de pe abonament nu mai este valabilă. Acum este o altă campanie cu bonus 100GB și internet nelimitat timp de 7 zile, dar pentru clienții PrePay, nu pentru cei cu abonament.
Ai cumva și cartelă PrePay?

@Iuliannn, nu ai explicat situatia cum trebuie si fiecare a inteles ce a putut. Nu aveam de unde sa stim cat net e inclus in abonament. Ce varianta de abonament ai?
Optiunea de 5 euro, datorita careia castigi 100 GB de net, e valabila pt Prepay, nu pt abonament!
Esti pe vapor, adica esti in strainatate si vrei net in roaming?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!