Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Yoxo - Nu pot sa primesc sms dupa portare

Yoxo . Pot trimite sms dar nu pot sa primesc sms dupa portare. A mai intalnit cineva problema asta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Unhaidu salut! Bine ai venit în comunitate. Nu am mai întâlnit o astfel de situație, o voi transmite colegilor. Pentru că este nevoie de verificarea contului tău, ți-am trimis un mesaj în privat, pe adresa de e-mail.

@Unhaidu: având în vedere că te-ai portat, verifică numărul centrului de mesaje. Îl găsești în setarile mesajelor text. Cu siguranță la tine a rămas cel vechi, utilizat până la portare. Pentru Orange numărul centrului de mesaje este +40744946000

@Unhaidu: E bine că au făcut o ”excepție” și au fost operativi. În mod ”normal” cei de la Yoxo așteaptă rugăminți și invitații mai.... speciale, comparativ cu cei de pe abonament standard / prepay.

FLo posibil ca portarea sa nu se fi realizat in timpul preconizat si de asta mesageria nu functiona decat trimitere. Revin peste o sapt cu pareri despre semnal, roaming si net

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!