anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Valoare buy-back Huawei p9 lite 2017

oVI22
Începător
pt buy-back la ce valoare poate fi evaluat p9 lite 2017? multumesc
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Bun venit in Comunitate, oVI22!!! Trebuie sa mergi intr-un Orange Shop, doar acolo se poate face evaluarea. In principiu, minimul e de 10 euro si cred ca si maximul, in cazul tau, avand in vedere modelul si vechimea sa... daca va fi acceptat in programul Buy-back. DETALII: https://www.orange.ro/servicii/buy-back/ Aici ai regulamentul Buy Back: https://www.orange.ro/orange-care/buy-back/tc-buy-back-business-2-apr-2014.pdf Aici s-a discutat pe tema buy-back: https://comunitate.orange.ro/questions/2730377-valoare-buy-back-iphone-bateria-1

teacher_
#StarMember
Salut! Dacă telefonul funcționează cât de cat (nu e suficient să pornească) poți primi mai mult decât cei 10 euro garantați.

FaraUnID
Campion certificat
Putin, extrem de putin, vorba reclamei. Daca telefonul este functional, arata decent si are inclusiv accesoriile, vinde-l ca si produs utilizat. Garantat obtii mai mult comparativ cu ce ofera operatorul francez cu sigla portocalie. P.S. - Vezi ca Huawei Romania au proriul program de buy-back. Trimite-le un mesaj si vezi cat ofera ei pe acel model!

delfinas
#StarMember
Nu știu dacă îl poate vinde cu mai mult, pt că e un model de acum 4 ani, cel mai slab din seria P9. Mai bine îl dai unui copil mai amărât sau unui senior fără pretenții, îți faci pomană.

FaraUnID
Campion certificat
Daca este intr-o stare generala buna si alege sa-l vanda, tot obtine mai mult de 50 lei pe el.