Întrebare fară răspuns

[Încheiat] 1000 euro zilnic pentru plăți cu cardul Orange Money

Ați văzut noua campanie Orange Money "Mă bucur de plăți câștigătoare"? Dacă aveți card Orange Money (debit sau credit) și faceți o tranzacție de min. 10 lei puteți câștiga 1000 euro zilnic, prin tragere la sorți. Mai multe plăți zilnice aduc mai multe șanse de câștig.

 

Perioada ofertei este 19 iulie 2021 – 17 octombrie 2021, aici aveți mai multe detalii și regulamentul: https://www.orange.ro/money/oferte/

 

Mult succes!

 

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna MihaelaC,

Am vazut super campania respectiva, dar nu am castigat pana acum niciodata nimic chiar daca am destule plati facute cu Orange Money si nici nu ma astept sa castig ceva.

1000 euro zilnic timp de cca 90 de zile = 90.000 euro + impozitul aferent livrat catre trezorerie. Si marmota invelea ciocolata in staniol, ca doar ne-am nascut ieri si tuturor ne curge din gura.

Adica un IFN care la momentul actual are sub 400.000 de conturi active (si sunt extrem, dar extrem de indulgent cand spun 400.000) si care se lauda cu ZERO comision, ofere premii brute in valoare de peste 100.000 euro. Vorba poetului american "Mai taie din ele da-le dreacu"

Si asta in conditiile in care operatorul francez cu sigla portocalie nu este capabil sa puna la punct o aplicatie functionala dublata de o platforma web accesibila din browser, fix pentru cazurile in care aplicatia mobila dezvoltata de Dorel Developement (greseala intentionata) Company SRL, nu este functionala de pe telefon.

Cred ca e un asa zis PR stunt. Nu are legatura cu faptul ca sunt putini utilizatori si 0 comisioane. Probabil se urmareste scopul de a atrage mai multi clienti + faptul ca mai nou poti sa iti faci cont OM fara a fi in reteaua Orange.

Eu fac tranzacții zilnice, dar uneori mai apar și probleme. Sper să fie din ce în ce mai puține!
Mulțumim!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Mda, cam tot ce face referire la OM este din categoria "Crede și nu cerceta / Speră nu cugeta / Cheltuiește fără gând / Ca să stai în primul rând”. Explicații? S-au spus deja prea multe....

In trecut era o reclama la Mastercard care spunea ceva de genul: "Sunt unele lucruri pe care banii nu le pot cumpara, pentru restul exista Mastercard"

Ca sa parafrazam: "Sunt multe medote de a spala banii, dar una din ele este data de acest tip de campanii promotionale"

@rafa.helper, câștigătorii nu au fost încă publicați. Ei vor fi postați pe site, acolo unde este postată și oferta, https://www.orange.ro/money/oferte/, după încheierea procesului de validare.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Și eu am câștigat 1000 de euro la plățile cu cardul Orange Money. Sper să mai fie concursuri de acest gen și la cardurile de debit.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!