Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Salut ! Este o problema la nivel național, se lucrează la ea. Este o avarie destul de mare , aparent. Sa speram ca va reveni semnalul cât mai repede.

Ai umblat între timp la cabluri sau antena? Sa nu fi deranjat ceva pe acolo . Dacă nu , încearcă sa reintroduci cardul sau sa repornesti receiverul.

S-a remediat de atunci! Eu am comutat pe Orange TV go și am văzut ce mi-am dorit în continuare, fără probleme. La nivel semnal era 0.

Bună seara. Mă scuzați că nu am mai fost activă în comunitate. A doua zi de dimineață problema era rezolvată. Vă mulțumesc că mi-ați fost alături. Sunteți o echipă de nota 10.

Bună@Daniela dacu!
Mă bucur că ești mulțumită și poți oricând să revii cu orice întrebare legată de produsele și serviciile Orange, iar dacă noi știm și putem, te ajutăm!
Majoritatea celor de aici suntem clienți, ca și tine, dar încercăm să ajutăm, atât cât putem, iar ce nu putem noi, vor face probabil reprezentanții Orange.
Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!