anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxare suplimentară factura luna trecuta

Elena177
Începător
Bună ziua , am primit în factura de luna trecută o sumă adaos de 49,583€ adică 247,86Lei și apare la Destinație 0903120229 și servici terți . Aș vrea să știu de unde provine numărul și de ce mi-a încărcat suplimentar deoarece nu am sunat, mesaj sau jucat la nicio ofertă și niciun joc și aș vrea bănuții înapoi. Vă mulțumesc!!!
3 Răspunsuri 3

FaraUnID
Campion certificat
Pare a fi un numar cu suprataxa pentru ceva servicii premium. Daca spui ca nu ai sunat, nu ai trimis mesaj si nu ai jucat la niciun joc este posibil ca vreo aplicatie din telefon sa fi trimis sau apelat acel numar de telefon. E mai complicata treaba cu returnarea banilor in cazul numerelor cu suprataxa, iar sansele de reusita sunt infirme.

mihai_13
Maestru
"nebagarea de seama si rapiditatea de mână se plateste" - pe viitor prevad foarte multe atacuri de acest fel derulate prin intermediul terminalelor mobile - hakeri de tot soiul vor incerca sa va fure banii prin orice mijloace... - pe viitor este bine sa aveti un telefon simplu doar de vorbit / sms cu butoate care sa fie pe abonament iar pentru multimedia sa folositi in telefonul smart cartela prepay .

delfinas
#StarMember
Elena, bun venit in Comunitate!!! Imi pare rau pt situatia in care te afli, dar nu cred ca vei recupera acei banuti. E greu de dovedit ca nu tu ai apelat acel numar, care nu pare a fi de pe la noi, Google il gaseste prin alte tari. Poate fi un virus din telefon sau are vreun copil acces la telefonul tau. Ar mai fi o varianta: sa fi raspuns la vreun apel ciudat. De ce nu ai intrebat inainte de a plati, ai sesizat abia acum acesta extracost?