Întrebare fară răspuns

Pot sa anulez un transfer care este în curs de procesare?

Am făcut un transfer pt o rezervare cazare și m am răzgândit. Transferul este în curs de procesare și vreau sa îl anulez.

CODRUTA,,,,,
CODRUTA,,,,,

CODRUTA,,,,,

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
CODRUTA,,,,,
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Verifici care sunt conditiile si procedura in care operatorul economic accepta anularea unei rezervari, dupa care suni si anulezi respectiva rezervare, direct acolo unde ai facut-o.

In functie de politica agentului economic si platforma prin care a fost efectuata rezervarea, este posibil sa se perceapa unele taxe de administrare.

Buna @CODRUTA,,,,, ar trebui mai intai sa verifici unde ai facut rezervarea daca ai posibilitatea anularii si daca va implica vreun cost. Pe anumite site-uri se ofera posibilitatea anularii rezervarii intr-un anumit interval de timp, fara a pune penalizari si toti banii sunt returnati integral.
Eu am facut acum 2 saptamani o rezervare pe Booking si apoi am primit e-mail de la administratorul pensiunii ca nu mai au camere disponibile si-mi solicita anularea rezervarii fara a-mi percepe vreun cost. ( Ar fi fost culmea sa-mi fi oprit din bani, nefiind vina mea.) Am anulat rezervarea, dar banii mi-au fost returnati dupa vreo 6 zile.

Unele platforme, fie ele terte sau direct platformele operatorilor economici percep un comision de administrare (booking fees) care, chipurile, ar ajuta la mentenanta platformei de rezervari si plati online.

Acel comision nu se poate recupera. Din acest motiv am recomandat sa verifice exact conditiile in care se poate anula acea rezervare.

E foarte buna recomandarea ta @FaraUnID. In momentul in care am intrat pe intrebare nu figura niciun raspuns, dar dupa ce am postat si am dat refresh a aparut si raspunsul tau. Se pare ca am avut idei similare. ;)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!