Întrebare fară răspuns

Probleme Internet fix zona Urziceni (Ialomita)

Mai are cineva probleme, din zona Urziceni (Ialomita) sau vecinatati, cu internetul? De ieri ne tot pica internetul si cand merge avem viteza de download de 4 mbps. Mi se pare strigator la cer. Am sunat de 7 ori la ei si am fost tratata ca o proasta. Cu niste explicatii patetice ca nici nu stiuau sa mi ofere vreun raspuns. Imi ziceau ca imi fac transfer la tehnic ma puneau in asteptare si se inchidea apelul. Frumos customer service. Daca faceam asa ceva in companiile unde am lucrat eram data afara de mult. Sa va fie rusine de cum va bateti joc de clientii fideli.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bună@MihaelaTanase,
Nu este scuzabil faptul că ți s-a închis apelul, sub nicio formă. Eu cred că multe problemele apar de la fenomenele meteorologice extreme ce duc în unele zone la întreruperi de curent și asta afectează, implicit și rețelele de internet și tv prin cablu/fibră. În zona mea (jud. Argeș), ieri am stat mai mult de jumătate de zi fără curent, iar eu am avut norocul să am net fix 4g nelimitat și tv prin satelit, iar cu generatorul pornit, nici nu am simțit. Am sunat la compania de electricitate și mi-au spus de acolo că în multe zone nu era curent de mai mult de 24 de ore. Sper să se rezolve cât mai curând problemele și la tine, dar până atunci te poți adresa cu o întrebare și din My Orange, secțiunea Contact/Contactează-ne, ca să eviți discuții care n-au nicio finalitate la 300.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!