anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telekom a cedat canalele Telekom Sport 1, 2, 3, 4 si info catre Orange......

Geo_3
Explorator entuziast
Orange a preluat Telekom Sport
12 Răspunsuri 12

DanielaH
Moderator
@Geo, mulțumim pentru postare! Ne dai, te rog, și sursa acestei informații?

Geo_3
Explorator entuziast
http://www.paginademedia.ro/cna/canale-telekom-sport-trec-la-orange-20305376

FaraUnID
Campion certificat
Este vorba de un comunicat CNA preluat de catre initiator cu sferturi de masura, pentru ca TOATA REDCATIA de sport de la Telekom (juralisti, editori, cameramani, care de productie, etc) a fost preluata de ceva timp de catre Clever Media. Un fel clickbait !!! BRAKING NEWS !!! - Se intampla acum pe piata audiovzuala din Romania, abonatii sunt in stare de soc !!! Telekom România a cedat canalele de sport către Orange România. Modificarea acţionariatului s-a făcut cu acordul membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului în şedinţa din 21 iulie 2021. Membrii CNA au votat în unanimitate trecerea acţionariatului de la OTE S.A. la Orange România S.A. Prin urmare Telekom nu a cedat nimic. Orange a ajuns in faza in care deţine dreptul de utilizare asupra brand-urilor: Telekom Sport 1, Telekom Sport 2, Telekom Sport 3, Telekom Sport 4, Telekom Info si implicit a licentelor CNA pentru ele, adica doar numele in sine.

Vio73
#StarMember
Dacă i-au interesat licențele, nu cred că o fac degeaba. Probabil că vor investi și nu au putere ceilalți să se pună cu acest colos, dacă își dorește ceva cu adevărat. Eu așa cred.

Geo_3
Explorator entuziast
Pana atunci sa mai adauge si ei macar Love Nature pe satelit☺

Vio73
#StarMember
E exact ca la fibră. Dacă preiau Telekom-ul, s-au apucat de extins masiv rețeaua de fibră optică în anumite județe, printre care și județul meu, unde au acoperit peste jumătate, într-un an și ceva. Vom vedea ce va fi, dar ei nu fac vâlvă prea tare, ci multe le fac în liniște. Aștept și eu Love Nature, cu toate că voi avea și fibră în rural în câteva luni (după informațiile mele).

FaraUnID
Campion certificat
"Probabil că vor investi..." - Care invetitii tati? In prime, in bonusuri, in masini de servicu de zeci de mii de euro?!?!? Ei nu au fost capabili sa investeasca in continut de platforma cand in piata erau 3 jucatori, de ce ar face-o in momentul in care au ramas 2? Arunca un ochi in sectiunea Movie Go si Movie Go Unlimited si o sa te convingi de investitia operatorului francez cu sigla portocali in continut de platforma! Adica undeva sub nivelul marii. "...nu au putere ceilalți să se pună cu acest colos" - Serios!?!?!? Mai usor cu pupatu' tati ca te iriti la buze! Arunca in ochi in curtea RDS, in mod particular in zona de penetrare fibra optica si continut propriu de platforma, dupa care mai discutam de investitii si putere financiara. In momentul in care RDS achzitiona in stanga si in dreapta cablisti de cartier si pe o infrastructura deja existenta au venit cu fibra optica fara sa necesite alte aprobari, reteaua #1 din Romania investea in reclame tempite si platea blogarasi de proximitate sa-i pupe in 3 litere produsele si serviciile oferite. Astazi, rezultatele se vad din stratosfera si sunt reflectate in raportele ANCOM. In momentul in care Telekom si RDS au venit cu internet mobil nelimitat la preturile corecte, in mai putin de 1 an de zile, "colosu" tau mult laudat a pierdut 700.000 de numere de telefon doar prin portare care Telekom si RDS. Adica 7 orase cu o populatie medie de 100.000 au ales sa plece din reteaua "colosului" tau drag.

Vio73
#StarMember
Eu nu pup nimic, doar îmi exprim o părere și nu înțeleg de ce ar fi făcut ceva fără logică. Hai să ne exprimăm frumos și respectuos, pentru că la tine poate fi ceva, la mine altceva. Eu nu prea văd nimic extraordinar nici la concurență, mai ales că dețin servicii și de la ei. Prin zona mea se mută pe fibră într-o veselie la Orange cei care aveau servicii de la concurență. Iar cu nelimitatul ăla, hai să fim serioși! RDS are nelimitat limitat ca viteză după cei 50 GB, care e aproape imposibil de folosit. Din punctul meu de vedere, fiecare să se mute unde dorește, dar nimeni nu e perfect și toți au probleme!

FaraUnID
Campion certificat
O parere trebuie argumentata cu subiect si predicat si dublata de de informatii factuale, ca de exemplu de raporte statistice ANCOM. Altfel se numeste propaganda ieftina, iar eu unul sunt algeric la postacii de serviciu. Pai fix aici e problema, iar u nu esti capabil sa vezi padurea din cazua copacilor: Operatorul francez cu sigla portocalie abia acum incepe sa miste cate ceva pe zona de fibra optica, in timp de RDS-ul o are de cativa ani buni. Sau, altfel spus, in momentul in care RDS incepea sa oferea internet prin fibra optica, operatorul francez cu sigla portocalie nu stia ce este ala internet fix. Iar in momentul in care Telekom oferea IPTV si internet broadband, operatorul francez cu sigla portocalie sa juca cu ..... lopatzita in nisip. Si inca un aspect extrem de important - Toti cei care au plecat din reteaua operatorului francez cu sigla portocalie catre Telekom cu un puternic gust amar si cu senzatia ca au fost bataia de jos a operatorului, iti garantez eu ca nu vor ramane la portocalii. - Acelasi aspect este valabil si pentru cei care au plecat de Telekom, catre portocalii in aceleasi conditii ca la paragraful anterior, nu vor continua in noua formula de joc. Din tot acest meci singurul care va avea de castigat este RDS. In momentul de fata RDS nu trebuie sa faca absolut nimic, pur si simplu stau si astepta la cotitura cu oferta asta https://comunitate.orange.ro/questions/2722802-campanie-portare-digi-hai-reteaua-nationala de portare P.S. - In cazul Digi pachetul de date este de 80 GB, dupa care scade viteza, dar nu despre aste este vorba aici. Discutam despre serviciile la punct fix: Internet prin fibra optica, Televiziune, Continut de platforma.

Alex_33
Junior entuziast
O să intre în grila de programe sau nu?

FaraUnID
Campion certificat
In mod normal asa ar trebui, acuma depinde cum se inteleg cu cei de la Clever Media. Pentru ca sa cum am precizat toata redactia de sport de la Telekom a fost achizitionata de Clever. Orange a preluat doar numele Telekom Sport si licentele CNA.

Vio73
#StarMember
S-ar putea să se schimbe și denumirea în Orange Sport, așa cum există și pe la alții.