Întrebare fară răspuns

Vodafone majoreaza pretul abonamentelor de voce

Vodafone România va scumpi începând cu luna august preţul abonamentelor la telefonia mobilă cu aproximativ un euro, cu TVA inclus. Măsura a fost luată pentru a susţine "adoptarea noilor tehnologii de telecomunicatii pe termen lung şi oferirea de beneficii variate". Compania a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor.

 

Cam asa suna notificarile primite de o parte din clientii companiei:

"Buna! Adoptarea noilor tehnologii de telecomunicatii si oferirea de beneficii variate raman prioritatea noastra. Pentru a sustine si in viitor promisiunea, valoarea abonamentului va creste cu 1 EURO (TVA inclus) incepand din 20.08.2021. Daca nu esti de acord, poti denunta unilateral contractul la *222 sau in magazinele Vodafone, in 30 de zile de la primirea SMS-urilui, fara a plati penalitati. Daca ai achizitionat un telefon in rate, cele ramase devin scadente la ultima factura sau pot fi achitate lunar. Multumim ca ne esti alaturi si dorim sa iti oferim gratuit 3 luni de net nelimitat, care se va activa in urmatoarele 48 de ore."

 

Contactaţi de Economica.net, reprezentanţii Vodafone România au spus că acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează doar anumite tipuri de abonamente.

„La Vodafone avem o preocupare constantă de a furniza clienților noștri servicii de cea mai bună calitate, cu accent pus în permanență pe experiența oferită acestora. Această preocupare se traduce în investiții constante în performanța și capacitatea rețelei, dar și în noi tehnologii și într-o gamă extinsă de beneficii non-telco pentru utilizatori, prin programul de loialitate.

Acțiunea de ajustare și aliniere a prețurilor vizează anumite tipuri de abonamente, însă, din motive ce țin de strategia comercială a companiei, acestea nu pot fi specificate. Vodafone România analizează permanent dorințele și nevoile utilizatorilor și realizează modificări ale portofoliului de servicii mobile care să răspundă cât mai bine acestor nevoi. Această acțiune nu vizează utilizatorii cartelelor preplătite.”

 

Sursa - https://www.economica.net/vodafone-romania-scumpeste-abon...

 

Istoria ne-a invatat faptul ca in momentul in care unii au majorat pretul abonamentelor, exemplu a fost urmat si de restul (dupa caz, resturile). Din aceste considerente, recomandarea mea este sa beliti bine ochii in facturile viitoare emise de operatorul francez cu sigla portocalie, pentru a nu avea parte de Stupize, Stupize (fara Andreea Marin)!

Nu de alta dar in Romania asa functioneaza fratia inelelor - pardon - concurenta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Da, am fost si eu in situatia asta. :))) Am un abonament VF, pe care-l folosesc putin spre deloc, il tin mai mult din motive sentimentale, pt ca e cel mai vechi numar al meu. Am vrut sa il inchid acum niste ani si sa-l trec pe cartela, dar mi s-a facut o oferta de nerefuzat, abonament de 3 euro/luna, cu ceva minute si chiar vreo 250 mega de net. :)) Dupa niste ani, m-au ademenit cu niste net in plus, daca trec la WOW 4. Nu a trecut mult si au bagat un euro in plus la toata lumea, indiferent de abonament.
Acum am primit mesajul respectiv si m-am enervat, am vrut sa renunt, sa trec pe cartela sau sa il portez la Digi. Iar a mers santajul sentimental si am acceptat RED10 la 6 euro (TVA inclus). :))) Am prietene care nu au primit mesajul asta, cred ca a fost doar pt cei ca mine, care eram de ceva timp in afara perioadei contractuale. Voiau sa ma loializeze si nu stiau cum. :)))
Cam ce a facut si Orange acum cateva luni, un fel de retentie mai ciudata...

Legea îi este favorabilă pentru încălcarea frecventă a contractului semnat. Ei îți dau voie sa reziliezi in 30 de zile sau vor încasa mai mulți bani de la tine.

@delfinas: esti usor de....cumpărat. Personal am arătat partea necuprinsă de piele atunci când Orange a făcut acest "șantaj" acum 2 ani.
Și Btw: Vodafone a activat un prepay la o săptămână după expirarea perioadei de grație, fără taxe și chiar cu bonusuri de net, pentru o opțiune de doar 4€. Orange ce crezi că ar fi făcut într-o situație similară? Nevermind..... oricum Orange nu oferă net sub 5€.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

ceva de genul "hai sa punem toti umarul (banul)" sa modernizam reteaua voda :((( -cand "muncitorii" -sefi si patronii de la voda isi luau premieri si beneficiu pe mine nu ma cautat sa ma duc cu ei in Tenerife :)) - sa faca modernizari din beneficiul lor !

  • deja ii vad pe cei de la RDS-RCS sau Telekom cum isi freaca palmele , iar or sa le creasca nr de clienti
  • daca si portocala va umbla la preturi cred ca voi renunta la abonament cu ei (cu parere de rau dar asta e)

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!