anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Îmi merge foarte greu internetul după ce m-am intors în tara!

Andrei_Bir
Începător
Ce ar trebui sa fac daca imi merge greu internetul dupa 4 zile in Italia? Am oprit telefonul, l-am pornit.. dar e in zadar…
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Poți încerca să comuți pe modul 3g din setăti rețele mobile și apoi să revii pe automat și vezi dacă face tot așa. Sper să-ți meargă, dacă înainte era mai bine. Dacă nu, ia legătura cu Serviciul clienți și poate ți se face o resetare a contului și să sperăm că se rezolvă! Baftă!

DanielaH
Moderator
@Andrei Bir, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat problema cu internetul?

Anonim
Neaplicabil
Din ce am observat în ultima vreme, internetul merge foarte greu, cel puțin în zona mea (Bucovina). Este valabil atât pentru cartelă cât și pentru abonament (cel de la muncă este tot Orange).

DanielaH
Moderator
@cocolosh, nu avem semnalat niciun incident de rețea în zona menționată de tine. Problemele au apărut după de te-ai întors din roaming? Ne-ar ajuta mai multe detalii - localitatea, de când se manifestă situația, dacă sunt și alți utilizatori care întâmpină aceleași dificultăți, un test de viteză ... Mulțumim.

Anonim
Neaplicabil
@DanielaH, este percepția mea și a colegilor mei. Sunt foarte multe momente ale zilei când internetul lipsește cu desăvârșire sau se încarcă foarte greu. Voi face niște teste de viteză când voi întâlni din nou aceste incidente. Nu se întâmplă tot timpul dar când ai nevyde viteză fix atunci se "împotmolește" 🙂