Întrebare fară răspuns

Comanda online cu ridicare din magazin

Am facut o comanda online, iar statusul comenzii este: disponibila in magazin, dar cand am fost sa ridic comanda mi s-a zis ca nu imi poate da produsul pentru ca este o comanda online si sa mai astept până cand vin comenzile online (care nu stiu cand o sa le primeasca). Este totul in regula, trebuie sa mai astept un mesaj de la Orange in legătură cu livrarea sau sa insist din nou in magazin?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit in Comunitate, Castel94 !!!
Trebuia sa intrebi la magazin daca ti se trimite un mesaj cand ar trebui sa vii sa-ti ridici comanda, nu sa tot faci tu o plimbare pana acolo doar-doar o fi venit produsul care, teoretic, e deja in magazin... Asa mi se pare profi si de bun simt.

Salut!
In mail-ul pe care l-ai primit ce scrie?
Eu am un mail pentru o comanda cu ridicare din magazin, in care scrie disponibil incepand cu..
In plus, imi spune ca valabilitatea comenzii este de 72 de ore, deci nu merge cu "nu stim cand vor veni.. " ca s-ar putea sa nu mai fie valabila.. pana atunci.
Despre ce localitate este vorba?

@Castel94 Vei primi un SMS in momentul in care comanda ta este pregatita in magazinul fizic.

In reteaua #1 magazinul online si magazinul fizic sunt 2 entitati diferite, iar in anul de gratie 20-21, in reteaua cu cel mai rapid internet, comunicare intre cele 2 entitati se realizeaza prin semnale de fum si porumbei voiajori.

Sau vorba reclamei "Mai durează tati? Dureaaază tati…"

Este in localitatea Mediaș. Nu am primit mail, doar mesaj pe numărul privat: comanda din magazinul online orange cu nr X a fost recepționata. La status comanda scrie disponibil din 19 iulie. Doamma de la Orange a zis ca nu stie cand vine curierul.

Mesajul primit initial de tine este unul de tip general si este generat in mod automat de sistem luand in calcul timpii medii de livrare. In momentul in care coletul tau va ajunge in magazinul fizic din localitate, vei primi un SMS prin care vei fi informat ca produsul se afla in Orange Shop-ul din localitate si ca poti merge dupa el.

Ai cumparat cu puncte? Teoretic, daca nu primesti comanda sau o returnezi, trebuie sa ti se dea inapoi si punctele. e ca si cum ai fi platit cu bani.

Am rezolvat ieri. Totul a fost ok daca am mers la alta doamana angajat al magazinului Orange, care a luat produsul de pe raft din magazin si mi l-a dat.
Mulțumesc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!