Întrebare cu răspuns(uri)

Doresc sa imi fac un abonament online.

Doresc sa imi fac un abonament la Orange si am vazut ca exista posibilitatea de a face abonamentul direct online doar cu buletinul. Imi puteti da si mie cateva detalii legate de proces? Adica pur si simplu fac comanda si imi vine acasa cartela si contractul ? Nu am posibilitatea de a ma deplasa in momentul asta la o sucursala si am nevoie de abonament. Am vazut ca se poate face pe o perioada de 6 luni si 24 de luni ... daca intre timp vreau sa renunt la el care este procedura si care sunt contitiile ? Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@csio, avem aici în Comunitate un topic cu toți pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru activarea unui abonament din magazinul online https://comunitate.orange.ro/questions/2660578-activez-abonament-magazinul-online-orange.
Sper să-ți fie de folos. Te așteptăm cu feedback.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (4)

100%

4 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

@delfinas, informația este corectă și nu este depășită. Ea face referire exclusiv la procedura de activare a unui abonament prin rețeaua de magazine, infiderent că este portare sau nu.
Metoda online este o alternativă mai nouă, dar momentan nu se poate efectua și în cazul portării, de aceea pentru portare se folosește încă metoda clasică, în Orange Shop sau partener.

Am inteles! Ar trebui adaugata si informatia legata de procedura abonarii online, ca sa nu existe dubii, pt ca acolo nu se specifica ca e vb de achizitia unui abonament doar dintr-un magazin fizic, ci doar "Ce acte sunt necesare pentru a încheia un abonament nou la Orange". Sau e disponibila, undeva pe site, procedura pt contractarea unui abonament online pt clientii noi si nu am gasit-o eu...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!