Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Summer Well 2021 „The Limited Edition”

Summer Well 2021 „The Limited Edition” se va desfășura în august 2021, cu un număr limitat de persoane, așa cum o spune și numele ediției, cu măsurile de protecție împotriva coronavirusului aferente.

 

Festivalul Summer Well 2021 „The Limited Edition” se va desfășura în weekend-ul 12 - 15 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea, și-a anunțat lineup-ul.

 

Persoanele care au achiziționat bilete pentru ediția festivalului de anul trecut le pot folosi pentru ediția de anul acesta, Summer Well 2021 fiind o reprogramare a Summer Well 2020.

 

Programul Summer Well 2021 - The Limited Edition:

 

01. Joi, 12 august -> Golan - lansare album

 

02. Vineri, 13 august

 • Balthazar
 • L'Imperatrice
 • Lola Marsh
 • Dimitri's Bats
 • Hip Hop la Feminin

 

03. Sâmbătă, 14 august

 • Woodkid
 • Fatoumata Diawara
 • The Kryptonite Sparks
 • Modeselektor

 

04. Duminică, 15 august - Night Picnic

 • Orchestra Simfonică București

 

Pret bilete Summer Well 2021 „The Limited Edition”

 • SUMMER WELL 2021 - FULL PASS 275 LEI + 6% BOOKING FEES
 • SUMMER WELL 2021 - DAY 0 (12 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
 • SUMMER WELL 2021 - DAY 1 (13 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
 • SUMMER WELL 2021 - DAY 2 (14 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
 • SUMMER WELL 2021 - NIGHT PICNIC (15 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES

 

Pentru acces in zona de camping trebuie achizitionat bilet separat si venit cu propriul cort.

De menționat, este faptul că la festival vor putea participa doar persoanele care s-au vaccinat, iar line-up-ul poate suveni modofocari in functie de contextul actual.

 

Sursa - https://www.summerwell.ro/

 

Desi este o reprogramare festivalului din 2020, multe nume anuntate la vremea respectiva nu vor fi prezente la editia Summer Well 2021 „The Limited Edition”

 

Desi este promoavat ca fiind un festival Orange, nu exista nici un fel de informatii referitoare la acest parteneriat si eventualele facilitati aplicate clientilor Orange.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

În afara de tine, nu urla nimeni.. deja am spus ca nu urmăresc știrile și insiști cu televizorul.. Daca-ti da o stare de liniște sa te repeți, knock yourself out...
Eu zic sa mai citești o data ce a scris fiecare.. dupa ce te calmezi..

Tu, cu manuta ta ai scris faptul ca dovada vaccinarii suna a discriminare: "Hm.. se pare ca si aici se urmeaza trendul.. sa-i zicem discriminare..."

Despre ce vorbim aici ?!?!?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu pot sa nu comentez și eu aici , sper sa nu se supere Daniela prea tare ca sunt offtopic.
@FaraUnId are absoluta dreptate în tot ceea ce spune legat de toată povestea asta cu vaccinarea și dreptul de a participa la diverse evenimente.
Ceea ce as vrea sa adaug eu este faptul ca vaccinul nu este infailibil, ca multe alte vaccinuri sau medicamente. Este un strat de protecție suplimentar pe care ni-l asumam sau nu , la fel cum sunt centura de siguranță, prezervativul sau casca de protecție. Nu te fac nemuritor dar ai șanse mult mai mari sa prinzi următorul Crăciun.
Respect opțiunea celor care nu vor sa se vaccineze, nu sunt pentru vaccinarea obligatorie, dar mi-ar place ca în spatele acelui "NU" categoric sa se afle o motivație bine documentata și argumentata științific. Când aud explicații de genul "știu eu mai bine" , " am citit pe internet" , am văzut la tv" sau cea mai tare "vaccinul nu are cum sa fie bun , a ieșit prea repede" . Oameni buni , pt vaccinul asta a muncit o planetă întreaga .Pt prima dată in istoria noastră, a fost o coordonare inimaginabila , resursele disponibile au fost fără precedent, era firesc ca rezultatul sa vina repede, deși pt unii prea târziu. As putea spune ca asta este un exemplu foarte bun de cât de multe lucruri putem realiza ca specie , atunci când cooperam toți pt același rezultat.
Sigur, exista și efecte adverse , ca la orice alt medicament , dar de vaccin nu se moare, de virus da!
Eu am ales sa ma vaccinez chiar dacă am trecut foarte, foarte ușor prin boala , cu simptomatologie minima, pt ca știu ca sunt mai protejat asa. Și am făcut asta , după o documentare foarte intensa , dar nu pe Goagăl sau Youtube.
Informația este acolo , trebuie doar căutată.
Și dacă nu va convine ca doar vaccinații au acces la aceste evenimente private , gândiți-vă ca tot datorita lor , de 2 luni nu mai intram in casa odată cu găinile.
Vaccinat fiind iei virusul mult mai greu , te ferește de forme grave de boala , și îl dai mai departe mult, mult mai greu , sau chiar deloc.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

@faraunid, spun ca nu poți considera ca protejarea unui copil, nelasandu-l singur în mulțimea aia, este acelasi lucru cu obligativitatea vaccinării pentru un spectacol..
Inteleg ca tie ți se par egale, ca de-aia le-ai comparat.. pai, e ca și cum ai susține obligativitatea.. ca egale sigur nu-s..
N-am scris nici cu litere mari, nici nu m-am repetat.. aka n-am urlat, ca are cine..

@all: indiferent de festival sau spectacol, biletul va fi mai nou insotit de "supliment" (ca la diploma.... mai nou). Il ai, participi. Daca nu-l ai atunci visezi doar. Restul sunt povesti.
Personal, pentru cei cu prejudecati, nu ma intereseaza festivaluri de acest gen. N-am timp!!

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@the specialist, sa spui că datorită vaccinărilor nu ne mai culcam cu găinile, este cea mai tare gluma citită pe ziua de azi. Înțeleg ca guvernul a cumpărat sistemul medical, mass-media, artiști și alte bresle, dar nu mă așteptam să ajungeți să vă credeți superiori, datorită unui ser aprobat în regim de urgență până la finalizarea studiului. Circulația virusului este mai redusă vara, căldură, raze UV și alte cauze. Numai dacă ne uitam la Israel și UK, vedem ca rezultatele serului experimental administrat pe scară largă nu are efectele scontate.
Cât privește accesul la spectacol, treaba privatului și a celor care vor să se inoculeze cu un ser, doar pentru a participa la un spectacol, fără a ține cont de alte aspecte, lucruri care nu trebuie discutate în spațiul public. Fiecare alege pentru el, nu pentru X, Y sau un spectacol, călătorie în Grecia/Italia, sau orice alt motiv.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Îmi pare rău că discuția degenerează, opiniile pro sau contra vaccinare nefăcând obiectul acestui topic și nici al Comunității Orange.
N-aș vrea să-l închid și mi-as dori să aflăm părerea voastră despre festival în general. Deci, cine merge la festival? Ce părere aveți despre trupele care vor veni?
P.S. poate o să schimb titulul - "Summer Well 2021 în vremea pandemiei" :)

@Razvan , eu nu ma cred superior pt ca m-am vaccinat, ci doar mai protejat. Am spus doar ca este un motiv pt care s-au relaxat restricțiile. Și vara trecuta a fost cald , dar numărul de cazuri era tot mare. Și nu vorbesc aici de ce se raporta oficial , ci de ce se întâmplă efectiv în spitale. Terapia era plina , eu personal aveam in fiecare săptămână câte 2-3 pacienti care se reprogramau pt ca se îmbolnăveau de Covid. Acum, la noi în oraș, terapia intensiva este goala de săptămâni bune . Deși facem aleatoriu teste la clinica , nu am mai depistat niciun caz nou de 3 săptămâni.
Toate astea s-au întâmplat din 2 motive : vaccinare + imunizare naturala dobândită prin trecerea prin boala . Dacă tu nu înțelegi cum funcționează lucrurile astea , nu te lansa în supoziții false, și nici nu îmi pune vorbe în gura aiurea .
Nu m-a cumpărat niciun guvern și la câte taxe și impozite plătesc eu anual , ar fi cam greu sa se întâmple treaba asta .
Haideți sa nu mai fim toți medici și oameni de știință și sa ne dam cu presupusul ca știm cum funcționează lucrurile , ca habar nu avem și majoritatea nici nu vrea sa aibă habar. E mult mai ușor sa aderi la o teorie conspiraționista decât sa te chinui sa înveți putina imunologie , putina biologie celulara , putina biochimie , putina alergologie sau putina medicina nucleara.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Desi au trecut 2 zile de la deschiderea acestui topic si implict din momentul in care am intrebat in ce consta acest parteneriat Summer Well & Orange si nici o rectie din partea operatorului francez cu sigla portocalie.

Cred ca acest aspect spune cam tot despre hoasul care domneste prin ograda retelei #1.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@FaraUnID: Ce e așa de greu de răspuns? Ce poate urmări orice sponsor care cotizează la organizarea a ... ceva? Pe lângă puțin marketing (dacă o fi el sau nu productiv), ”niște” scutiri (aka reduceri) la impozitul pe profitul produs de pe seama clienților și nu numai. Pe scurt: o mână spală pe alta.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1
 • Colectarea de date cu caracter personal de la cei care cumpara PASS la pret redus din postura de clienti Orange;
 • Colectarea si analizarea istoricului de navigare al celor care se conecteaza la HotSpot-ul 4G gratuit aflat in perimetrul festivalului;
 • Colectarea si analizarea istoricului de plati pentru posesorii de card Orange Money care alimenteaza bratarile RFID pentru divesre achizitii;

@Danela Ce alte facilitati mai au clientii operatorului francez cu sigla portocalie, care achizitioneaza un PASS Summer Well si platesc prin intermediul unui card Orange Money? Daca nu este cu suparare..... sa raspundeti dupa ce se termina festivalul, ca sa stim una si buna!

Eventual raspundeti pentru Summer Well editia 20-22.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@Danela O noua zi acceasi intrebare:

Ce beneficii are un abonat din reteaua #1 in momentul in care achizitioneaza un Pass la Summer Well 2021 „The Limited Edition” ?

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@FaraUnID, nu te-am uitat, nu e nevoie să mă scoți la tablă în fiecare zi :)
Așteptăm răspunsul colegilor noștri și revenim. Parole d'honneur :)

@Danela Fac pariu ca voi abia acum ati aflat de treaba asta. Pe ca ma bazez cand afirma asa ceva: La 3 zile de la deschiderea acestui topic pe site-ul vostru nu apare nimic. Ma rog, sunt informatiile de la Summer Well 2019 https://www.orange.ro/festivals/summer-well/

Parca-i si vad pe aia de la Marketing / PR: Ai sa-mi bag .... Summer Well 2021 ..... Panica, Panica, Panica. Ce facem vere, ce facem? Please stay tuned!

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!