anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Summer Well 2021 „The Limited Edition”

FaraUnID
Campion certificat

Summer Well 2021 „The Limited Edition” se va desfășura în august 2021, cu un număr limitat de persoane, așa cum o spune și numele ediției, cu măsurile de protecție împotriva coronavirusului aferente.

 

Festivalul Summer Well 2021 „The Limited Edition” se va desfășura în weekend-ul 12 - 15 august, pe Domeniul Știrbey din Buftea, și-a anunțat lineup-ul.

 

Persoanele care au achiziționat bilete pentru ediția festivalului de anul trecut le pot folosi pentru ediția de anul acesta, Summer Well 2021 fiind o reprogramare a Summer Well 2020.

 

Programul Summer Well 2021 - The Limited Edition:

 

01. Joi, 12 august -> Golan - lansare album

 

02. Vineri, 13 august

  • Balthazar
  • L'Imperatrice
  • Lola Marsh
  • Dimitri's Bats
  • Hip Hop la Feminin

 

03. Sâmbătă, 14 august

  • Woodkid
  • Fatoumata Diawara
  • The Kryptonite Sparks
  • Modeselektor

 

04. Duminică, 15 august - Night Picnic

  • Orchestra Simfonică București

 

Pret bilete Summer Well 2021 „The Limited Edition”

  • SUMMER WELL 2021 - FULL PASS 275 LEI + 6% BOOKING FEES
  • SUMMER WELL 2021 - DAY 0 (12 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
  • SUMMER WELL 2021 - DAY 1 (13 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
  • SUMMER WELL 2021 - DAY 2 (14 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES
  • SUMMER WELL 2021 - NIGHT PICNIC (15 AUGUST 2021) 75 LEI + 6% BOOKING FEES

 

Pentru acces in zona de camping trebuie achizitionat bilet separat si venit cu propriul cort.

De menționat, este faptul că la festival vor putea participa doar persoanele care s-au vaccinat, iar line-up-ul poate suveni modofocari in functie de contextul actual.

 

Sursa - https://www.summerwell.ro/

 

Desi este o reprogramare festivalului din 2020, multe nume anuntate la vremea respectiva nu vor fi prezente la editia Summer Well 2021 „The Limited Edition”

 

Desi este promoavat ca fiind un festival Orange, nu exista nici un fel de informatii referitoare la acest parteneriat si eventualele facilitati aplicate clientilor Orange.

36 Răspunsuri 36

delfinas
#StarMember
Daca e cu vaccinare, mult succes!!! 🙂 Nu inteleg de ce trebuie sa fii neaparat vaccinat, pt ca se petrece in aer liber si Domeniul Știrbey din Buftea este foarte mare. In fiecare an, Orange a fost unul din sponsorii festivalului. Am fost si eu intr-un an...dragut, dar nu e chiar pe stilul meu. Multe nume de pe afis nu-mi spun mare lucru, m-ar fi atras doar picnicul de noapte cu Orchestra Simfonică București, niste profesionisti veritabili! @svetalex, ce spui, mergi anul asta? 🙂

Jay
Campion certificat
Hm.. se pare ca si aici se urmeaza trendul.. sa-i zicem discriminare.. desi, i-as spune altfel.. E ok daca mergi bolnav acolo, important e sa fii vaccinat.. thumbs up..

delfinas
#StarMember
Da, poti avea TBC, raie, gripa normala, meningita, pojar, varicela, daca esti vaccinat anti-Covid, e suficient!!! 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Vezi din ce in ce mai des conditia de vaccinare. Desi vaccinarea nu este obligatorie e discriminatoriu sa accepti doar vaccinati. Pacat.

FaraUnID
Campion certificat
Ar trebui sa va obisnuiti cu ideea ca la astfel de evenimente, conditia esentiala pentru a aprticipa sa fie vaccinarea sau un test negativ. Este ca si cum ai sustine faptul ca Statul roman nu te asa sa calatoresti in strainatate daca nu ai vaccin si ca iti este limitata libertatea de circulatie. Sunt recomndari clare ale OMS in acest sens. Mai zilele trecute citisem un articol despre faptul ca in Olanda la un eveniment oarecum asemanator si la care au participat cca 20.000 de persoane, dupa eveniment aproape 1.000 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19 desi toate persoanale participante trebuiau sa prezinta dovada vaccinarii sau un test negativ. Desi vaccinarea nu este obligatorie, nici prezenta la eveniment nu este obligatorie. Este un eveniment organizat de o entitate privata, cu bani privati si care isi stabileste propriile reguli de participare. Prezenta ta la un astfel de eveniment reprezinta o facilitate si nu un drept.

Jay
Campion certificat
Nu am o problema cu testul.. doar cu vaccinarea.. testul mi se pare cel mai recomandat.. probabil ca asta a fost problema.. ca s-a cerut vaccinat sau testat.. eu cred ca este mai sigur testul.. vaccinat nu inseamna ca nu poti avea si transmite covid.. Eu una, renunt la facilitatea de a participa la astfel de spectacole.. dar, nu la dreptul de a fi stapan pe fizicu' meu..

delfinas
#StarMember
Pai si daca aia toti erau vaccinati sau era testati negativ, de unde s-au infectat? Eu vreau sa stiu ce s-a intamplat cu cei care s-au inghesuit la finala CE de fotbal, cand nu s-a mai tinut cont de nici o norma anti covid, nu tu masca, nu tu distantare, dimpotriva! Acum ar trebui sa se vada efectele...oare s-a facut o statistica, o ancheta epidemiologica? Da, e un eveniment privat, dar isi vor asuma si un numar mai mic de participanti decat si-ar dori!

FaraUnID
Campion certificat
Probabil s-au folosit teste falsificate (si in Romania au fost arestate persoane care vindeau online teste falsificate), poate cei de la intrare care trebuiau sa verifice manual acele teste au fost depasiti de numarul mare de participanti si au verificat sumar acele hartii, nu stiu exact ce s-a intamplat in Olanda. In astfel de situatii organizatorul evenimentului raspunde pentru buna desfasurare si pentru securitatea si intergitatea participantilor. Faptul ca se cere vaccinare obligatorie este un lucru cat se poate de firesc. Personal nu o consider o discriminare. Tot in cadrul acestor evenimente este interzis accesul cu aparate foto / video profesionale (exceptie facand persoanele acreditate) si a minorilor care nu sunt insotiti de un adult. Si asta tot discriminare este?

delfinas
#StarMember
Evenimentul ala din Olanda stiu ca era un test, adica facut ca la carte si cred ca s-a facut un control riguros. Ca sa se imbolnaveasca 1000, ar fi trebuit sa fie tot cam atatia infectati purtatori sau macar cateva sute mai virulenti. Chiar sa scape atatia la control? Se stier ca vaccinul nu te imunizeaza, poti fi purtator sau chiar sa faci boala, dar cica scapi mai usor. Si daca eram vaccinata, dar stiam ca e un loc aglomerat, as fi folosit si o masca si incercam sa ma feresc de aglomeratie, ceea ce faceam si inainte de pandemie (masca nu purtam, ca zicea lumea ca-s dilie, nu ca nu ar fi fost real :))) ). Am demult un fel de claustrofobie de aglomerare umana, mai ales daca sunt behaitori nesimtiti in zona. Da, unii se credeau discriminati si pt ca nu erau lasati cu aparate DSLR la concerte...asta e daca nu stiu ca exista compacte cu zoom mare sau bridge-uri. 😉 Eu am mers cu bridge-ul si un cunoscator de la paza m-a lasat, pt ca, atata timp cat nu era cu obiectiv detasabil, era acceptat. :) Ideea e sa ne protejam noi cat putem, nu sa se puna restrictii... unii se cred chiar infailibili pt ca sunt vaccinati si nu mai sunt asa atenti si si-o iau. 😞 Aici mergea cu testare, nu numai cu vaccin...sunt curioasa cati spectatori vor fi!

Jay
Campion certificat
@FaraUnID, daca tu consideri ca protejarea unui minor si obligatia de a fi vaccinat cu un vaccin experimental, care s-a dovedit ca are destule efecte negative si care nu te impiedica sa transmiti boala, pot fi considerate egale.. nu mai am nimic de zis..

FaraUnID
Campion certificat
@Jay Totul tine de informare, de unde iti iei informatia si de cat de capabila esti sa-ti filtrezi informatia. TOATE vaccinurile si absolut TOATE medicamentele au efecte negative adverse si contraindicatii. NU exista un medicament pentru care producatorul sa ofere o garantie si o rata de succes de 100%. De-a lungul istoriei TOATE pandemiile care au pus la incercare omenirea au fost eradicate prin vaccin, nu prin altceva. Spre exemplu, astazi nu se mai moare de HIV / SIDA daca se respecta schema de tratament, deoarece medicina a facut progrese uriase in acest sens. Speranta de viata a unei persoane seropozitive este acceasi cu a unei persoane perfect sanatoase daca se respecta medicamentatia si indicatiile medicale. Cum exista si forme de cancer tratabile in proportie de peste 90% daca sunt descoperite in prima faza. Personal sunt vaccinat cu AstraZeneca si nu regret. Dupa fiecare doza de vaccin, la recomandarea medicului de familie si al medicului din centrul de vaccinare, timp de 1 saptamana am luat vitamina C + un anticoagulant / zi care anticoagulant costa 10 lei in farmacii. Aceste informatii nu sa le primesti nici de la RTV, Realitatea sau Latrina 3. Am preferat 1 zi de disconfort dupa prima doza de vaccin, decat - Doamne fereste - sa stau cu lunile prin spital, infectat cu acest COVID-19, dupa care (daca scap) sa mai stau alte cateva saptamani pentru recuperare pulmonara. @ALL cei care nu cred in acest virus: Faceti 1 saptamana voluntariat intr-o sectie ATI in dintr-un spital COVID, dupa care ne recitim aici sa-mi povestiti experianta traita!

DanielaH
Moderator
Respectăm părerile tuturor și vă mulțumim pentru dezbatere și ideile impărtășite aici. Cu toate acestea, am prefera să rămânem la subiectul Summer Well. Vă mulțumim dacă nu vă veți abate prea mult de la ideea festivalului.

FaraUnID
Campion certificat
@DanielaH Ca sa (sau casa, dupa unii) ramanem la subiect: In ce anume consta parteneriatul cu operatorul francez cu sigla portocalie? Spre exemplu eu, ca si abonat al operatorului francez cu sigla portocalile ce beneficii am daca achiztionez un FULL PASS la Summer Well 2021 ??? Aceste informatii nu se regasesc nici pe site-ul Summer Well si nici pe site-ul operatorului francez cu sigla portocalie si care traieste cu senzatia ca este reteaua #1 in romania!

Jay
Campion certificat
@FaraUnID, am bănuit ca ești.. in momentul în care ai pus semnul = unde n-avea ce sa caute.. eu am imunitate naturala.. si nu ma uit nici la știri.. dar, nici nu m-as vaccina pentru un spectacol... si nu spun mai mult, ca asta este o discuție lunga si, nu țin neapărat sa jignesc pe cineva..