Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Probleme la factură Orange Love!

Am şi eu o problemă...mi-am achizitionat noul abonament Orange Love (Home 500 şi TV Explore), înainte avand TV Global şi Home 1000 (îmi expiră astazi abonamentul precedent)...şi m-am trezit că factura mea este de 364 lei!!! De ce?

Nu m-a sunat nimeni pentru a le înmâna wi-fi-ul şi cardul acela. Ce fac?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu știu că nu se percepe taxă de instalare. Eu la RDS am plătit, dar la Orange, nu.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Pachet Orange Love: total 209 lei
Optiune HBO : 11 + 12 lei
total: 233 lei
Diverse: taxă instalare servicii fixe: 248 lei
chirie echipament HD (nu am niciun echipament de acest gen!) : 5 + 12 lei
taxă instalare TV : 124 lei
chirie router: 14 + 33 lei
total 438 lei!!!
reduceri: Pachet Orange Love : -103 lei, chirie echip. HD : -17 lei, chirie router, optiune HBO, taxa instalare, Home TV Explore, Home 500, total: -365 lei

Total fara TVA : 306 lei
Tva 19% : 58 lei
total: 364 lei!!!

A ramas sa platesti Pachet Orange Love: total 209 lei+tva=364 lei, care cred ca e, de fapt, Pachet Healthy Home, in valoare de 77 de euro. Toate celelate apar gratis, sunt pe minus.
Despre pachetul Healthy Home s-a discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2722313-orange-love-pachet-healthy-home
Acest Pachet Healthy Home include:

  • Aspirator Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, Purificator de aer Mi Air 3C și cântar inteligent MI Body Composition 2
  • Automatizarea locuinței
  • Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth
  • Aplicație Xiaomi Home și Mi Fit disponibilă pe iOS și Android

Dar eu nu am primit nimic de acest gen...eu am vrut doar un pachet Orange Love de 30-40 luna, de unde asta? Şi acest pachet Healthy îl platesc în fiecare luna sau cum? Am citit ceea ce mi-ai dat prin acel link însă, din păcate, nu am înţeles mai nimic. Oricum...am trimis un mesaj celor de la Orange pentru a mă lămuri exact despre ce este vorba.

Cum si cand a avut loc discutia de schimbare a abonamentului/pachetului? Ce ti s-a zis ca implica aceasta schimbare? Ce scrie in contract?

Salutare!
Trebuie făcută o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange, secțiunea Contact/Contactează-ne în care să le explici despre ce este vorba, pentru că sigur este vreo greșeală.
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Ai rezolvat ceva, @geanimorandi1? Ai reusit sa vorbesti cu cineva de la Orange? Daca ai incheiat contractul online si consideri ca nu e ce ai acceptat/semnat sau ti-ai dorit, poti renunta in 14 zile.

Am trimis un mesaj la sectiunea Contact, rămâne să aştept...

Referitor la oferta, noul abonament, i-am sunat şi le-am zis că aş dori sa fac noul contract cu aceasta oferta Orange Love, desi ştiam că mai am doar o luna din abonamentul vechi...Toate bune şi frumoase, până m-am trezit cu această ...plăţinţică care, sper, sa nu fie şi cea reală. Mi-a şi zis că voi plăti 4 euro pe lună!!! timp de 1 an, apoi 8 euro in al doilea an...păi ce este acum dacă nu fraudă pe faţă!!!

Atunci, rămâne să aştept...

Cum să înţeleagă că doresc tot Pachetul Orange Love... când contractul primit arata clar 3 euro, respectiv 7 euro?

Cică, domne, este vorba despre taxa de servicii fixe! Serios? Dacă taxa aceasta este de a scoate router-ul vechi şi al pune pe cel nou, cu acelaşi cablu de fibra (din abonamentul vechi) şi la aceeasi adresa, asta cum se poate numi? ...vă las pe voi să daţi răspunsul...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!