Întrebare fară răspuns

Problema la dezactivarea optiunii de 6 euro

Am activă opțiunea de 6 euro și doresc să o dezactivez pentru a o activa pe cea de 10 euro. Problema este ca nu ma lasa sa o dezactivez pe cea de 6 euro, imi zice ca nu se poate. Cum pot proceda in situatia aceasta?

nyko.love
nyko.love

nyko.love

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
nyko.love
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@nyko: bun venit în Comunitate. E simplu: activezi / încarci direct cu opțiunea de 10€, iar cea de 6€ se va dezactiva singură.

Salut! Sunt mai multe modalități prin care poți dezactiva o opțiune:

a.din contul tău My Orange, secţiunea Tarife și opțiuni – Opțiuni active
b. prin apel la *100# , ramura Opțiuni, apoi Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv.

1. dacă ai activă o opțiune recurentă, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează

2. daca ai activă o opțiune de tipul recharge&go, selectează “dezactivează opțiune”

​Dacă ai o opţiune cu minute activă şi vrei să o înlocuieşti cu o altă opţiune, cea veche va fi dezactivată automat. Beneficiile vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!