Întrebare fară răspuns

Recomandare telefon - Samsung A52 sau Xiaomi redmi note 10 pro?

vreau sa imi iau un telefon pentru fata mea ea are momentan un samsung A51, dintre un samsung A52 sau un xiaomi redmi note 10 pro care mi-l recomandati nu ma pot hotăra as dori ca bateria sa tina un pic mai mult și sa fie și rezistent la stocuri.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
131 / 750
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mare diferență între A51 și A52 nu e. Depinde și de vârsta fetei, la ce îl folosește, dar dintre un Samsung A52 si un Xiaomi Redmi Note 10 Pro, l-aș alege pe al doilea.

Subscriu la ce spunea si delfinas. Telefoanele sunt destul de apropiate ca facilitati. Cu toate astea, si eu cred ca acel Xiaomi este varianta cea mai buna dintre cele enumerate mai sus.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

@Bogdy22: Te-ai hotărât asupra a ceea ce dorești sau doar verifici know-how-ul Comunității? Dacă doar întrebi, nu te justifici asupra criteriilor de selecție și nu prezinți motive determinante pentru alegerea ta, înseamnă că doar testezi publicul. Ba în plus nici măcar nu consideri ca fiind util (SOLUȚIE) vreun răspuns din multitudinea întrebărilor pe aceiași temă fără un deznodământ.
Link-urile de mai jos sunt mai mult decât RELEVANTE în cele scrise mai sus:

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Nokia 3310!

In momentul in care nici tu nu stii ce vrei de la viata si nici nu sustii, prin discutii, propriile topicuri, Nokia 3310 este modelul de telefon care se pliaza cel mai bine pe nevoile tale de comunicare.

Un adevarat tanc, produs de adevarata Nokia Finlanda: tastatura fizica, stand-by undeva la 1 saptamana, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta display-ului, semnal bun, sunet satisfacator, celebrul snake pe el, sunete polifonice, metoda scriere T9. Daca l-ai scapat din mana risti sa spargi asfaltul......

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!